کد خبر : 218259
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۷ - 08:21
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

شناسنامه انتخابات استان‌های کشور تدوین می‌شود

مدیر کل دفتر انتخابات وزارت کشور با اعلام برگزاری دوره آموزشی ویژه مسئولان سامانه رصد و پایش انتخابات با هدف آماده سازی مجریان انتخابات ۱۴۰۲ گفت: تدوین شناسنامه انتخابات در استانداری های سراسر کشور به صورت جدی در دستور کار دفتر انتخابات وزارت کشور است.

شناسنامه انتخابات استان‌های کشور تدوین می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن اسلامی روز شنبه توضیح داد: تدوین شناسنامه ویژه انتخابات هر استان اقدام نوآورانه ای است که از سوی دفتر انتخابات وزارت کشور با هماهنگی استانداری های سراسر کشور دنبال می شود.

به نوشته ایسنا؛ وی افزود: با برنامه ریزی دقیق، تمام تلاش بر رصد کارشناسی انتخابات در استان های کشور است و در این خصوص به دنبال این هستیم که کارشناسان حوزه انتخابات با دریافت آموزشی های فنی و محتوایی لازم، آمادگی کافی برای بسترسازی هر چه قوی‌تر شرایط انتخابات در کشور داشته باشند.

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور با تاکید بر اینکه رصد اخبار، گزارش‌ها و تحلیل ها پیرامون انتخابات جزء اولویت های دفتر انتخابات است، اظهار کرد: تحلیل‌ها و ارزیابی وضعیت انتخابات در استان ها به صورت گزارش تحلیلی جمع بندی می شود.

اسلامی همچنین به ضرورت آموزش فنی، خبری و تحلیلی مجریان انتخابات در استانداری ها اشاره کرد و ادامه داد: در این خصوص با همکاری نزدیک و همه جانبه با مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور به دنبال ارتقای نظام دانشی مجریان انتخابات در حوزه خبر و ارائه گزارش و اخبار به مردم هستیم.

اخبار مرتبط:
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود
واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کالرسون، تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود؛ این سخن در آمریکا شنونده دارد.

وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم
وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم

وزیر اطلاعات امروز در اظهاراتی بیان کرد: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است