کد خبر : 217296
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۳ - 14:49
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

«بهزاد غریب‌پور» درگذشت

بهزاد غریب‌پور ـ تصویرگر و گرافیست ـ در ۶۵ سالگی از دنیا رفت.

«بهزاد غریب‌پور» درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛  بهروز غریب‌پور ـ برادر این هنرمند و هنرمند تئاتر ـ با اعلام این خبر نوشته است: «برادر عزیزمان، بهزاد هنرمند گرافیست و تصویرگر نام‌آور بین‌المللی از میانمان به لطافت یک پرنده پر کشید و رفت. جایش تا ابد خالی خواهد ماند.»

به نوشته ایسنا، کیانوش غریب‌پور ـ برادر دیگر این هنرمند و گرافیست ـ هم نوشته است: «بهزاد غریب‌پور، برادر، استاد و جانم، دیشب (سه‌شنبه، ۲۲ آذرماه) در غربت، به دیدار آشنایان آسمان رفت. روح مهربانش تابان»

بهزاد غریب‌پور متولد سال ۱۳۳۶ در شهر سنندج و دانش‌آموخته رشته گرافیک دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود و با تاسیس استودیوی «تینو گرافیک» در سال ۱۳۶۳، فعالیت‌ خود در حیطه تصویرگری و طراحی گرافیک و تبلیغات را پی‌گرفت که تا ۱۳۹۴ ادامه داشت.

تدریس در دانشکده هنرهای زیبا و دانشگاه هنر و ده‌ها دوره و کارگاه آموزش تخصصی تصویرگری و طراحی کتاب از دیگر فعالیت‌های فرهنگی او بوده است.

علاوه بر این‌ها، مدیریت هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، انتشارات افق، محراب قلم، قدیانی، سروش و غیره را نیز عهده‌دار بوده است.

از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۳ عضو هیات داوران بسیاری از جشنواره‌های تجسمی بوده که دوسالانه تصویرگری تهران، جشنواره تصویرگری شاهکارهای ادبی و جشنواره هنرهای تجسمی فجر از آن جمله‌اند.

 

او از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ عضو اولین هیات مدیره انجمن تصویرگران ایران بوده است. از فعالیت‌های بین‌المللی او می‌توان به شرکت در گردهمایی طراحی کتاب آسیاپاسیفیک یونسکو، سال ۱۹۸۴ در ژاپن اشاره کرد.

همچنین در سال ۱۹۹۹ عضو هیات داوران جشنواره نوما، در همان مرکز فرهنگی یونسکو بود. او در سال ۲۰۰۱ به دعوت یونسکو در براتیسلاوا کارگاه برگزار کرد و در سال ۲۰۰۳ عضو هیات داوران جشنواره براتیسلاوا بود.

غریب‌پور دو بار جایزه تشویقی نوما را برای تصویرگری کتاب «راز پرنده» در ۱۹۸۸ و طراحی کتاب «پلنگ سیاه» در ۱۹۹۴ دریافت کرده است.

در سال ۱۳۹۶ نیز نشان «آبان» از سوی انجمن تصویرگران ایران به ایشان اهدا شد.

«راز آبگیر«، «سبزپوش مهربان»، «چهل قصه»، «ترانه‌های کودکان»، «بزبزقندی»، «پرنده طلایی» و «همه حق» دارند، از جمله کتاب‌هایی هستند که غریب‌پور تصویر کرده است.

اخبار مرتبط:
انتقاد بی‌سابقه مسعود فراستی از صداوسیما
انتقاد بی‌سابقه مسعود فراستی از صداوسیما

مسعود فراستی گفت: اگر قرار بود به ساز صداوسیما برقصیم کشور اشغال شده بود!

بامداد بیات، آهنگساز درگذشت
بامداد بیات، آهنگساز درگذشت

بامداد بیات آهنگساز، تنظیم‌کننده، نوازنده پیانو و فرزند زنده‌یاد بابک بیات امروز (دوشنبه، نهم تیر) در سن ۴۰ سالگی درگذشت.

نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد

نمایشگاه «اوتیسمالیسم» با آثاری از احسان کچوئیان، فردا در فرهنگسرای سرو به کار خود پایان می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است