کد خبر : 215944
انتشار : 2022/12/09 - 11:12
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

رئیس جمهور چین: برای تقویت همکاری و روابط استراتژیک با عربستان تلاش می‌کنیم

رئیس جمهور چین تأکید کرد، عربستان یک قدرت مهم در جهان چند قطبی است و چین برای تقویت همکاری و روابط استراتژیک با این کشور تلاش می‌کند.

رئیس جمهور چین: برای تقویت همکاری و روابط استراتژیک با عربستان تلاش می‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شی جینپینگ، رئیس جمهور چین در دیدار با ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان در ریاض گفت: همکاری میان چین و عربستان ابعاد گسترده‌ای دارد. چین عربستان را یک قدرت مهم در جهان چند قطبی می‌داند و اهمیت زیادی برای تقویت شراکت استراتژیک و فراگیر با ریاض قائل است.

به نوشته ابسنا، رئیس جمهور چین بر آمادگی کشورش برای تقویت روابط و همکاری با ریاض در زمینه‌های مختلف و حمایت از صلح و ثبات در سرتاسر جهان تأکید کرد.

سفر شی جینپینگ به عربستان با دعوت سلمان بن عبدالعزیز برای مشارکت در نشست‌هایی با سران کشورهای عربی و شورای همکاری خلیج فارس صورت گرفته است.

ملک سلمان و رئیس جمهور چین در این دیدار توافق شراکت استراتژی فراگیر میان دو کشور را امضا کردند.

رئیس جمهور چین همچنین با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان دیدار و درباره روابط میان دو کشور و تلاش‌ها برای تقویت همکاری و سرمایه گذاری و تحولات منطقه‌ای و بین المللی بحث و تبادل نظر کرد.

به گفته رسانه‌ها قرار است در جریان این سفر توافق‌هایی به ارزش ۱۱۰ میلیارد ریال عربستان امضا شود.

رئیس جمهور چین در مصاحبه با روزنامه الریاض گفت که سفر وی به عربستان مرحله جدیدی از روابط با جهان عربی را آغاز خواهد کرد.

وی گفت که چین بزرگترین شریک تجاری شورای همکاری خلیج فارس و بزرگترین وارد کننده تولیدات آن باقی خواهد ماند.

وی چین را دوست خالص و شریک استراتژیک عربستان دانست.

اخبار مرتبط:
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان

۹ فروند جنگنده F-۱۶ آمریکایی در حال حرکت به‌سوی عربستان سعودی هستند.

پاکستان تلویحا از جنگ عربستان و یمن کنار کشید
پاکستان تلویحا از جنگ عربستان و یمن کنار کشید

ژنرال «احمد شریف چودری» اظهار کرد که اسلام‌آباد هرگز به دنبال جاه طلبی یا رقابت با سایر کشورها از طریق پیمان مشترک دفاعی (پاکستان، ترکیه و عربستان) نیست و به وضوح می‌گوئیم که این‌ پیمان ماهیت دفاعی دارد.

سفیر اسرائیل در امارات: کویت به توافق ابراهیم می‌پیوندد
سفیر اسرائیل در امارات: کویت به توافق ابراهیم می‌پیوندد

سفیر اسرائیل در امارات مدعی شد که کویت ممکن است طی ۶ ماه آینده به توافق‌های ابراهیم بپیوندد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است