کد خبر : 214706
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۳ - 16:45
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

در جلسه غیرعلنی مجلس با دولت چه گذشت؟

سخنگوی هیات رئیسه مجلس از جزئیات جلسه غیرعلنی قوای مجریه و مقننه در بهارستان خبر داد و گفت: وزرای اطلاعات، صمت، بهداشت و رئیس سازمان برنامه و بودجه مطالبی را مطرح کرده و گزارش‌هایی را پیرامون حوزه‌های تخصصی خود به ویژه در حوزه اقتصاد و کمبودهایی که در حوزه دارو وجود داشت، ارائه کردند.

در جلسه غیرعلنی مجلس با دولت چه گذشت؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید نظام الدین موسوی، سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در نشست خبری درباره جلسه غیرعلنی مجلس و دولت گفت: امروز در ادامه جلسه مشترک بین مسئولان قوای کشور در مجلس شورای اسلامی میزبان اعضای هیئت دولت و مسئولان عالی قوه مجریه بودیم. از ابتدای شکل‌گیری مجلس یازدهم با مسئولان قوه مجریه به ویژه در دولت جدید اهتمام بیشتری برای برگزاری جلسات شکل گرفته است.

به نوشته ایلنا؛ وی ادامه داد: علاوه بر جلسات متعدد مشترک میان روسای قوا و همچنین کمیسیون‌های مجلس که تشکیل می‌شود، این احتمال وجود دارد که در صحن مجلس نیز این جلسات برگزار گردد؛ در همین راستا امروز میزبان رئیس جمهور و اعضای کابینه بودیم.

موسوی خاطرنشان کرد: در این جلسه مباحث مختلفی پیرامون مباحث مهم کشور به ویژه مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به بحث و بررسی گذاشته شد.

وی افزود: در این جلسه علاوه بر روسای قوای مجریه و مقننه که مباحث مبسوطی را مطرح کردند، وزرای اطلاعات، صمت، بهداشت و رئیس سازمان برنامه و بودجه مطالبی را مطرح کرده و گزارش‌هایی را پیرامون حوزه‌های تخصصی خود به ویژه در حوزه اقتصاد و کمبودهایی که در حوزه دارو وجود داشت، ارائه کردند.

خبر در حال تکمیل می باشد…

اخبار مرتبط:
جانشین فرمانده سپاه درباره محدود کردن برد موشک‌ها: حرف آدم‌های بی‌ربط اعتباری ندارد
جانشین فرمانده سپاه درباره محدود کردن برد موشک‌ها: حرف آدم‌های بی‌ربط اعتباری ندارد

سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی پیرامون برخی اظهارنظرها درباره محدود کردن برد موشک‌ها گفت: آدم‌های بی‌ربطی که نه در موضوع هستند و نه در موضوع بودند، وقتی حرف می‌زنند اعتباری ندارد.

آمریکا ۳۲ فرد و نهاد در ایران و ۹ کشور دیگر را به دلیل همکاری با شبکه تدارکاتی موشکی و پهپادی ایران تحریم کرد
آمریکا ۳۲ فرد و نهاد در ایران و ۹ کشور دیگر را به دلیل همکاری با شبکه تدارکاتی موشکی و پهپادی ایران تحریم کرد

وزارت خزانه داری آمریکا امروز چهارشنبه تحریم‌های جدیدی را در رابطه با ایران رسانه‌ای کرد. ۳۲ فرد و نهاد مستقر در ایران، امارات، ترکیه، چین، هنگ کنگ، هند، آلمان و اوکراین که شبکه‌های تدارکاتی متعددی را برای پشتیبانی از تولید موشک‌های بالستیک و پهپاد (UAV) ایران را اداره می‌کنند، هدف تحریم قرار می‌دهد!

استیضاح وزیر صمت با ۵۰ امضا کلید خورد
استیضاح وزیر صمت با ۵۰ امضا کلید خورد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از کلید خوردن طرح استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت تاکنون ۵۰ نماینده این طرح را امضا کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است