❮
کد خبر : 214221
انتشار : 2022/12/02 - 10:36
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: در حوادث اخیر ۸۴ میلیون نفر فهمیدند که مظلوم واقعی دولت و حاکمیت است

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط کنونی، انقلابی کسی است که یک نفر را نسبت به انقلاب خوش‌بین کند و ضد انقلابی کسی است که با خصلت ثروت اندوزی و زیاده خواهی اش مردم را نسبت به انقلاب بدبین کند.

نماینده مجلس: در حوادث اخیر ۸۴ میلیون نفر فهمیدند که مظلوم واقعی دولت و حاکمیت است

به گزارش سایت خبری مدارا؛  حمیدرضا حاجی بابایی شامگاه پنجشنبه در نشست مشترک مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان همدان با مجمع پیشگامان انقلاب اسلامی که در دفتر امام جمعه همدان برگزار شد با اشاره به اینکه دشمن به این نتیجه رسیده که تنها راه شکست انقلاب، تضعیف نیرو‌های داخلی است، گفت: اگر دشمن بر این تصور بود که وضع ما رو به سراشیبی است، نقشه هایش را عملیاتی نمی‌کرد.

به نوشته ایرنا، وی تصریح کرد: اقتصاد کشور ایران، قدرتمند است، ولی معیشت مردم به دلایل گوناگون وضعیت مناسبی ندارد و ما با سرعت در حال فائق آمدن بر مشکلات هستیم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برهمین اساس با انجام فعالیت‌های اقتصادی قدرتمندانه در یکماه گذشته و با وجود تمام توطئه‌های بین المللی علیه کشور موفق شدیم بیشترین صادرات نفت را نسبت به چند سال گذشته به میزان یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفت داشته باشیم.

وی با بیان اینکه اگر همه ما مسوولان با هم متحد باشیم می‌توانیم در برابر دشمن ایستادگی کنیم افزود: دشمن چشم دیدن قله موفقیت‌های ما را ندارد و می‌خواهد آنرا تبدیل به دره کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه امروز ایران اسلامی نیاز دارد که پشت سر رهبر معظم انقلاب بایستد و قدرتمندانه حرکت کند افزود: همه مسوولان با تمام قوا برای پیشرفت کشور تلاش می‌کنند، اما دشمن با تمام قدرت همه دنیا را علیه کشور ما بسیج کرده است.

حاجی بابایی اظهار داشت: صادرات ۶ میلیارد دلار فرآورده‌های نفتی در طول هشت ماه گذشته از اقدامات چشمگیر در راستای توسعه اقتصاد کشور است.

وی با طرح این سوال که در فضای مجازی وقتی به دولتمردی بد می‌گویند چند نفر از وی دفاع می‌کند، افزود: دشمن با تمام قدرت در حال حمله و هجمه است، اما دولت مقاوم ایستاده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط کنونی، انقلابی کسی است که یک نفر را نسبت به انقلاب خوش‌بین کند و ضد انقلابی کسی است که با خصلت ثروت اندوزی و زیاده خواهی اش مردم را نسبت به انقلاب بدبین کند.

حاجی بابایی اظهار داشت: کسی که در جمهوری اسلامی کوچکترین سواستفاده را بکند بالاترین ضربه را به انقلاب اسلامی وارد کرده است.

وی، کسی را انقلابی دانست که مانند شهید سلیمانی هر آنچه دارد در راه انقلاب و اسلام فدا کند و غیر انقلابی کسی است که با نماز شب خواندن، انقلاب را فدای منافع خود کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در جمهوری اسلامی هر کسی می‌تواند سرمایه گذاری و ثروت اندوزی کند، اما نباید جزو مسوولان باشد.

حاجی بابایی گفت: حرکاتی که در ماه‌های اخیر در کشور رخ داد توسط دشمن ساماندهی شده بود و در نهایت ۸۴ میلیون ایرانی گام به گام فهمیدند که مظلوم واقعی در این شرایط دولت و حاکمیت است.

اخبار مرتبط:
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود

فعال سیاسی و رسانه‌ای، با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: پزشکیان از این تریبون تلاش کرد تصویری روشن از ایران ارائه دهد؛ چرا که ایران جنگ را آغاز نکرده، اما در برابر تجاوز تسلیم نشده است.

کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم
کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم

روزنامه کیهان نوشت: دشمن از جمله تحریک‌کنندگان ترامپ برای حمله به ایران و شرکای جنایت علیه مردم ایران باید ضرر اقتصادی حاصل از اقدام دشمن را جبران کنند مطابق قوانین بین‌المللی هر کشوری که سرزمین خود را در اختیار کشور دیگر (آمریکا و رژیم صهیونیستی) و یا گروه مسلحی قرار دهد تا به کشور ثالث دیگری (ایران) تجاوز نظامی کند، در این تجاوز مشارکت داشته است بنابراین؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس به صورت مستقیم مسئول خسارت‌های وارده شده به ایران هستند و مطابق امر ولی فقیه باید غرامت‌های جنگ از این کشورها اخذ شود

بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند
بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای مخالفت با مذاکره با آمریکا را اعلام کرد: تجربه چند ماه گذشته بار دیگر نشان داد که در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید. ملاک قانونی و راهنمای اساسی است و هر سخن تفرقه افکنانه، ناسنجیده، ناهماهنگ یا مخالف سیاست‌های اعلام شده به ویژه سخنان اخیر درباره رفراندم و صلح شرافتمندانه در برابر تهاجم دشمنی که درمیانه مذاکرات به کشور عزیز ما حمله کرده و به جز تسلیم محض به چیز دیگری راضی نمی‌شود، به معنای تسلیم در برابر دشمن و تشویش افکار عمومی و جرمی نابخشودنی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است