کد خبر : 213313
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۸ - 09:01
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

آمریکا: تشکیل گروه حقیقت‌یاب علیه ایران اقدامى تاریخى بود

کارین ژان پییر سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به پرسشی در مورد حوادث ایران و اقدامات آتی دولت جو بایدن گفت که واکنش آمریکا اعم از اقدام مستقیم و چه از طریق مجامع بین‌المللی مانند سازمان ملل و زیر مجموعه‌های آن ادامه می‌یابند.

آمریکا: تشکیل گروه حقیقت‌یاب علیه ایران اقدامى تاریخى بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛  کارین ژان پییر گفت: «ما از ابزارهای اقتصادی مانند تحریم‌ها علیه مقامات ایرانی استفاده می‌کنیم. ما از رای شورای حقوق بشر سازمان ملل برای ایجاد یک گروه حقیقت‌یاب برای بررسی موارد نقض حقوق بشر در ایران حمایت کردیم، که واقعاً اقدامی تاریخی بود که ما پیش‌تر شاهد آن نبودیم.»

به نوشته انتخاب، به گفته سخنگوی کاخ سفید آمریکا با سازمان‌های جامعه مدنی همکاری می‌کند تا مطمئن شود که ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل اخراج شود.

کارین ژان پییر افزود: «ما از بیانیه مشترک وزرای خارجه زن درباره ایران حمایت و بارها و بارها علنا در مورد حقوقی که زنان و مردان ایران برای به دست آوردن آن در حال مبارزه هستند اطلاع‌رسانی کرده‌ایم.»

ایالات متحده بیست و سوم آذر پیش‌نویس قطعنامه‌ای را در مورد حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد به رای می گذارد.

اخبار مرتبط:
قطر شیوه پاسخ به حمله اسرائیل را اعلام کرد
قطر شیوه پاسخ به حمله اسرائیل را اعلام کرد

نخست‌وزیر قطر گفت: حمله اسرائیل به دوحه دیروز «هر امیدی» را برای گروگان‌های باقی‌مانده در غزه از بین برد.

اولین تصویری که از ضارب چارلی کرک منتشر شد
اولین تصویری که از ضارب چارلی کرک منتشر شد

فیلمی از ضارب چارلی کرک منتشر شده که او را در بالای سقف یک ساختمان نشان می‌دهد؛ جایی که همچون یک نقطه کوچک به چشم می‌آید. گفته می‌شود او یک تک‌تیرانداز حرفه‌ای بوده است.

۷ نفر از سران حماس در قطر ترور شدند
۷ نفر از سران حماس در قطر ترور شدند

اسرائیل برای اولین بار در تاریخ به قطر حمله کرد و چند تن از رهبران حماس را ترور کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است