کد خبر : 213089
انتشار : 2022/11/28 - 16:07
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

پیش‌بینی خطر سیل و رانش زمین برای بیشتر شهرهای ایتالیا

یکی از مقامات ایتالیا امروز (دوشنبه) اعلام کرد که بیش از ۹۰ درصد از مناطق شهری این کشور در معرض خطر سیل و سایر بلایای طبیعی هستند.

پیش‌بینی خطر سیل و رانش زمین برای بیشتر شهرهای ایتالیا

به گزارش سایت خبری مدارا؛ این مقام ایتالیا در این باره گفت: ۹۴ درصد از مناطق شهری در معرض خطر سیل، رانش زمین و فرسایش سواحل هستند. وی همچنین افزود: تمام ایتالیا در خطر است.

این مقام رسمی در حالی آمار فوق را ارائه کرده که روز شنبه در پی رانش زمین در جزیره “ایسکیا”ی این کشور دستکم هفت تن جان خود را از دست دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وی همچنین اظهار کرد که جزیره ایسکیا در معرض خطر بیشتری قرار دارد زیرا بسیاری از خانه‌های آن به‌طور غیرقانونی ساخته شده‌اند اما تاکید کرد که سایر بخش‌های ایتالیا نیز آسیب‌پذیر هستند.

اخبار مرتبط:
پاکستان تلویحا از جنگ عربستان و یمن کنار کشید
پاکستان تلویحا از جنگ عربستان و یمن کنار کشید

ژنرال «احمد شریف چودری» اظهار کرد که اسلام‌آباد هرگز به دنبال جاه طلبی یا رقابت با سایر کشورها از طریق پیمان مشترک دفاعی (پاکستان، ترکیه و عربستان) نیست و به وضوح می‌گوئیم که این‌ پیمان ماهیت دفاعی دارد.

سفیر اسرائیل در امارات: کویت به توافق ابراهیم می‌پیوندد
سفیر اسرائیل در امارات: کویت به توافق ابراهیم می‌پیوندد

سفیر اسرائیل در امارات مدعی شد که کویت ممکن است طی ۶ ماه آینده به توافق‌های ابراهیم بپیوندد.

آمریکا درباره عربستان هشدار امنیتی صادر کرد
آمریکا درباره عربستان هشدار امنیتی صادر کرد

سفارت آمریکا در ریاض به شهروندان آمریکایی برای سفر به عربستان هشدار داد و از آنان خواست به مناطق هم مرز با یمن سفر نکنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است