کد خبر : 212762
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۶ - 09:23
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

بازداشت قاتل خواهر همسر موقت در گیشا

مرد جوانی که خواهر همسر موقت خود را در محله گیشا تهران به قتل رسانده بود، توسر کارآگاهان خبره اداره آگاهی بازداشت شد.

بازداشت قاتل خواهر همسر موقت در گیشا

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عقربه‌ها ساعت ۲۳ دوشنبه ششم تیرماه را نشانه رفته بود که زن جوانی هراسان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفت و عنوان کرد پرستار زن سالخورده‌ای در خانه‌ای در محله گیشا است و از سوی یک سارق هدف ضرب و جرح قرار گرفته‌اند و پیرزن بی‌گناه در حال حاضر نفس نمی‌کشد!

به نوشته همشهری آنلاین، همین کافی بود تا تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پای در صحنه جنایت بگذارند و تحقیقات جنایی را کلید بزنند؛ بررسی‌های اولیه حکایت از آن داشت مرد جوانی به عنوان پیک موتوری وارد ساختمان شده و پس از حضور در خانه اقدام به ضرب و جرح زن سالخورده و پرستارش کرده است که در این درگیری پیرزن بی‌گناه براثر ضربه مشت کشته شده است!

کارآگاهان دایره قتل پلیس آگاهی پایتخت که در جریان تحقیقات میدانی متوجه دوربین‌های مداربسته در اطراف صحنه جنایت شده بودند، به بازبینی فیلم آن پرداخته و پی بردند مرد جوان پس از وقوع قتل برای خرید به یکی از مغازه‌های محله گیشا رفته است؛ همین کافی بود تا کارآگاهان راهی سوپرمارکت مورد نظر شوند و با اقدامات اطلاعاتی هویت متهم را شناسایی کنند.

تحقیقات ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی متوجه شدند، متهم ساکن محمدشهر کرج بوده و به دلیل اعتیادی که دارد زباله‌گرد شده و در این مدت چند مرتبه با پدرش تماس تلفنی داشته اشت.

تیم جنایی پس از دریافت این اطلاعات مهم، راهی مخفیگاه متهم شدند و پس از تعقیب و مراقبت چند دقیقه‌ای وی را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به اداره دهم پلیس آگاهی جهت تحقیقات ابتدایی منتقل کردند.

متهم پس از انتقال به اداره دهم پلیس آگاهی در اتاق بازجویی هدف تحقیق قرار گرفت و به جرم قتل پیرزن سالخورده معترف شد و عنوان کرد از طریق خواهر مقتوله که همسر موقت وی بوده اموال با ارزش پیرزن سالخورده را شناسایی کرده و نقشه را به تنهایی طراحی کرده است، اما این درحالی بود که خواهر متوفی خبری از جنایتی که همسر سابقش مرتکب شده نداشته است.

با دستور بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای امور جنایی متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

اخبار مرتبط:
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران: آلودگی هوای پایتخت نسبت به شب گذشته کمتر شده اما همچنان با شاخص کیفیت ۱۵۶ در وضعیت قرمز است
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران: آلودگی هوای پایتخت نسبت به شب گذشته کمتر شده اما همچنان با شاخص کیفیت ۱۵۶ در وضعیت قرمز است

داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران برای چندمین روز متوالی وضعیت هوا را ناسالم اعلام کرد البته شاخص کیفی در صبح دوشنبه ۱۶ تیر ماه نسبت به شب گذشته که در آستانه خطرناک قرار داشت، کاهش یافته است. مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران نیز از احتمال کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت ذرات معلق در روز جاری (دوشنبه تا پایان روز پنجشنبه) ۱۶ تا ۱۹ تیر ماه خبر داد و به شهروندان به‌ ویژه گروه‌های حساس توصیه کرد تا از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است