کد خبر : 212740
انتشار : 2022/11/27 - 08:32
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

ادعای عجیب کیهان: روزنامه های سازندگی، اعتماد، هم‌میهن از پیروزی ایران برابر تیم ولز خوشحال نشدند

کیهان با اشاره به پیروزی ایران در برابر تیم ولز نوشت:این پیروزی هرچقدر کام ملت را شیرین کرد، به کام دشمنان قسم خورده مردم ما تلخ بود؛ عصبانیت‌های این افراد بعد از پیروزی بر همگان آشکار شد و چهره ضدایرانی آنها را بیش از پیش عیان و رسوا کرد.

ادعای عجیب کیهان: روزنامه های سازندگی، اعتماد، هم‌میهن از پیروزی ایران برابر تیم ولز خوشحال نشدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ برخی از این مزدوران و وطن‌فروشان داخلی و خارجی که از ناکامی تیم ایران در بازی قبل سر از پا نمی‌شناختند و گزارش لحظه به لحظه می‌رفتند، پس از این بازی خوب و پیروزی شیرین به شدت عصبانی شده و شادی ملت ایران برای آنها به عزا و ماتم تبدیل شد.

به عنوان مثال مجری شبکه تروریستی سعودی اینترنشنال پس از بازی با پیراهن سیاه به استودیوی پخش آمد و از تک‌تک کلماتش عصبانیت و نفرت از خوشحالی ایرانیان پدیدار بود.

کانال تلگرامی این رسانه تروریستی اوضاع به مراتب بدتری داشت؛ عمق دشمنی این افراد از ناراحتی بابت همخوانی سرود ملی توسط بازیکنان تا سانسور خوشحالی تماشاگران و اعضای تیم پس از گل‌های روزبه چشمی و رامین رضائیان به وضوع قابل مشاهده بود. این رسانه همچنین با انتشار ویدیویی تخریبی و ناتوانی در برابر حجم خوشحالی مردم در فضای مجازی، نوشت: «مرگ بر تیم ملی بی‌غیرت!!»

واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی

نکته قابل تامل اینکه برخی روزنامه‌های اصلاح‌طلب از جمله سازندگی، اعتماد، هم‌میهن و نیز ترجیح دادند از این پیروزی و شادی ملت ایران خوشحال نباشند و با تیترها و تصاویر معنادار و کنایه‌آمیز ناراحتی خود از نقش‌برآب شدن توطئه و فتنه آشوب‌های اخیر را نشان دهند.

اخبار مرتبط:
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

پزشکیان: حقوق را بالا ‌ببریم، خب تورم هم می‌رود بالا!
پزشکیان: حقوق را بالا ‌ببریم، خب تورم هم می‌رود بالا!

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور فشار برای افزایش حقوق‌ها را از عوامل تورم برشمرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است