کد خبر : 210552
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۴ - 23:44
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

حکم اعدام برای یکی از متهمان ناآرامی‌های تهران

بر اساس دستورات رئیس قوه قضاییه مبنی‌بر رسیدگی قاطع، سریع و بر مبنای عدالت و قانون و بدون هیجان‌زدگی به پرونده‌های اغتشاشات اخیر، روند بررسی پرونده‌ متهمان آغاز شده و در حال پیگیری است.

حکم اعدام برای یکی از متهمان ناآرامی‌های تهران

به گزارش سایت خبری مدارا به نقل از  مرکز رسانه قوه قضاییه، پس از برگزاری دادگاه تعدادی از متهمان اغتشاشات در استان تهران، احکام بدوی و اولیه این پرونده‌ها به تدریج از سوی دادگاه انقلاب صادر می‌شود.

روز یکشنبه گذشته نیز اولین احکام بدوی صادره از سوی دادگاه انقلاب تهران منتشر شد که بر اساس آن یکی از متهمین، به اعدام محکوم و ۵ متهم دیگر به ۵ تا ۱۰ سال حبس محکوم شدند.

در ادامه همین روند و پس از رسیدگی قضایی به اتهامات یکی دیگر از متهمان اغتشاشات، حکم بدوی و اولیه این پرونده نیز صادر شد.

طبق حکم صادره، متهمی که با استفاده از سلاح سرد در خیابان برای مردم رعب و وحشت ایجاد کرده بود و موتورسیکلت شهروندی را به آتش کشیده و با چاقو نیز فردی را مورد حمله و جراحت قرار داده بود، به اعدام محکوم شد.

متهم مورد اشاره بابت اتهام «محاربه از طریق کشیدن سلاح سرد به نحوی که موجب رعب و وحشت گردیده» به اعدام محکوم شده است.

گفتنی است، رای صادره بدوی بوده و قابل اعتراض و فرجام‌خواهی است.

همچنین به‌دلیل قطعی نشدن احکام صادره، بر اساس قانون، جزییات این پرونده قابل انتشار نمی‌باشد و پس از قطعی شدن رای، جزئیات آن‌ اطلاع‌رسانی خواهد شد.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است