کد خبر : 210164
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۲ - 18:39
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

مالک شریعتی نماینده مجلس: به بیانیه ۲۲۷ نماینده درباره برخورد با افرادی که ناامنی ایجاد کرده اند افتخار می‌کنیم

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در بیانیه مجلس ما خواستار برخورد با افرادی که ناامنی ایجاد کرده و قتل انجام می‌دهند شده‌ایم اما از آنجا که این بیانیه موثر واقع شد عده‌ای با جعل نامه‌ای، آن را به مجلس شورای اسلامی نسبت دادند که ما خواستار برخورد با معترضان و مردم عادی شده‌ایم.

مالک شریعتی نماینده مجلس: به بیانیه ۲۲۷ نماینده درباره برخورد با افرادی که ناامنی ایجاد کرده اند افتخار می‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مالک شریعتی نیاسر در تذکری شفاهی در جریان جلسه علنی نوبت دوم امروز مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در جلسه صبح مناقشه‌ای در جلسه صورت گرفت و تعدادی از همکاران تذکراتی پیرامون بیانیه مجلس شورای اسلامی و نامه جعلی منتشر شده ارائه کردند که بنده لازم می‌دانم در این زمینه شفاف سازی کنم. یک بیانیه با امضای ۲۲۷ نفر از نمایندگان از تریبون مجلس قرائت شد که قابل دفاع است. در این بیانیه ما خواستار برخورد با افرادی که ناامنی ایجاد کرده، قتل انجام داده‌اند و امثال شهید علی وردی را به شهادت رساندند شده‌ایم. این بیانیه قابل دفاع بوده و به آن نیز افتخار می‌کنیم.

وی در ادامه اظهار کرد: اما چون این بیانیه اثرگذار بود عده‌ای نامه‌ای جعلی درست کردند و آن را به مجلس شورای اسلامی نسبت دادند که در آن نامه آمده که مجلس خواستار برخورد با معترضان و مردم عادی شده‌اند که این دروغ است. اگر آن بیانیه اثرگذار نبود این افراد به سراغ جعل نامه نمی‌رفتند.

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است