کد خبر : 209997
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۲ - 01:02
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

کیفرخواست ۳۱۶ نفر از بازداشتی های ناآرامی های اصفهان صادر شد

رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: تا امروز تعداد ۳۱۶ فقره از پرونده‌های مربوط به معترضان و متهمان حوادث اخیر، مرحله تحقیقات مقدماتی آن‌ها در دادسرا به پایان رسید و منتهی به صدور کیفرخواست شد و برای صدور رأی به دادگاه‌ها ارسال شد.

کیفرخواست ۳۱۶ نفر از بازداشتی های ناآرامی های اصفهان صادر شد

به گزارش سایت خبری مدارا  به نقل از دادگستری کل استان اصفهان، اسداله جعفری رئیس کل دادگستری استان اصفهان آخرین آمار پرونده‌های قضایی مربوط به ناآرامی های اخیر این استان را تشریح کرد.

وی در خصوص وضعیت پرونده بازداشتی های اخیر توضیح داد:

*با اختصاص شعب و قضات ویژه، رسیدگی‌های قضایی در حال انجام است.

*تا امروز تعداد ۳۱۶ فقره از پرونده‌های مربوط به معترضان و متهمان حوادث اخیر، مرحله تحقیقات مقدماتی آن‌ها در دادسرا به پایان رسید و منتهی به صدور کیفرخواست شد و برای صدور رأی به دادگاه‌ها ارسال شد.

*دادگاه‌ها با رعایت مواعد و الزامات قانونی تعیین وقت کرده و در اولین وقت ممکن اقدام به رسیدگی به این پرونده‌ها می‌کنند که تا به حال ۱۲ پرونده رسیدگی و منتهی به صدور حکم شده است.

اخبار مرتبط:
امیر علی‌اکبری کشته شدن توله شیر در باغ‌وحش پارک ارم را تایید کرد
امیر علی‌اکبری کشته شدن توله شیر در باغ‌وحش پارک ارم را تایید کرد

توله شیری که امیر علی‌اکبری سال گذشته در خانه خود نگهداری می‌کرد، پس از تحویل به باغ‌وحش پارک ارم توسط دو شیر دیگر کشته شد و علی‌اکبری خبر را تأیید کرد.

منشا اصلی گردوغبار تهران مشخص شد
منشا اصلی گردوغبار تهران مشخص شد

تالاب صالحیه با مساحت ۱۴هزار و ۳۴۷ هکتار خشک شده و اکنون به منبع اصلی گردوغبار تهران و عامل تشدید آلودگی هوای پایتخت تبدیل شده است.

ترافیک فوق‌سنگین در محورهای شمالی؛ جاده چالوس یک‌طرفه شد
ترافیک فوق‌سنگین در محورهای شمالی؛ جاده چالوس یک‌طرفه شد

جانشین پلیس راه راهور فراجا، از ترافیک فوق‌سنگین در محور چالوس خبر داد و گفت: تردد خودروها از مرزن‌آباد به سمت تهران از صبح امروز ممنوع شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است