کد خبر : 207895
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۰ - 15:57
چاپ

متاسفانه در مصاحبه آزمون دکترا بسیاری از افراد حتی نمی‌توانند، قرآن را از رو بخوانند

حجت الاسلام تویسرکانی مدعی شد: متاسفانه بسیاری از افراد تحصیلکرده حتی نمی‌توانند، قرآن را از رو بخوانند و در یک صفحه چندین غلط و اشتباه دارند و این نتیجه بی توجهی به فراگیری قرآن در مدارس و دانشگاه‌ها است.

متاسفانه در مصاحبه آزمون دکترا بسیاری از افراد حتی نمی‌توانند، قرآن را از رو بخوانند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام محمدرضا تویسرکانی مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در بسیج مستضعفین در اجتماع طلاب حوزه‌های علمیه خواهران و برداران کرج با اشاره به هدف این گردهمایی اظهار کرد: این گردهمایی به منظور هم افزایی و همکاری بیشتر برای انجام فعالیت‌های انقلاب و ولایی و در محکومیت اغتشاشات اخیر برگزار شده است.

وی ادامه داد: در احادیثی از امام صادق(ع) و امام کاظم(ع) در باره ریشه فتنه‌ها صحبت شده است.امام صادق(ع) فرمودند: کسی که برای شناخت حق به سراغ قرآن نرود از گزند فتنه‌ها در امان نخواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی با اشاره به اینکه ویژگی فتنه که مخلوط شدن حق و باطل و فضا سازی برای گم کردن حق و پیروی مردم از باطل است، افزود: قرآن منبع شناخت، بصیرت و معرفت است و امام کاظم(ع) نیز فرمودند: « کسی منبع شناخت در مورد ولایت قرآن نباشد از فتنه‌ها نمی‌تواند عبور کند».

این استاد حوزه گفت: ما بر اساس این روایات؛ باید قرآنی قضاوت کنیم و قرآنی نگاه کنیم و با قرآن حرکت کنیم تا دچار قضاوت‌های ناروا و محاسبات غلط و تصمیم گیری‌های اشتباه نشویم.

وی با اشاره به روایتی از پیامبر(ص) برای عبور از فتنه‌ها گفت: پیامبر(ص) در همین راستا فرمودند: « در فتنه‌ها سراغ قرآن بروید که ناسخ ندارد و منسوخ نمی‌شود و همیشه هدایت گر خلق تا قیامت است» چرا که این کتاب از یک حکیم است و هر کس بصیرت را از غیر قرآن بگیرد گمراه می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی با اشاره به شکایت پیامبر(ص) از امتش در روز قیامت به خاطر مهجوریت قران گفت: در سوره فرقان به شکایت پیامبر(ص) از امت به خاطر مهجوریت قرآن اشاره شده و وقتی قاضی خدا است و شاکی رسول خدا فرد متهم قطعا جهنمی است.

وی با بیان جای خالی قرآن در مدارس، دانشگاه‌ها و حتی حوزه‌های علمیه گفت: زمانی که علوم انسانی ما از غرب تغذیه می‌شود و تمام رفتارها و پدیده‎های اجتماعی و اخلاقی منبع قرآنی نداشته باشد، باید شاهد رفتارهای غیر اسلامی و اغتشاشات در جامعه باشیم.

وی با تأکید بر اینکه ریشه فتنه‌ها، آشوب، فساد و فقر مهجوریت قرآن در جامعه است، ادامه داد: ظالم کسی است که قرآن را مبنای عمل در زندگی قرار ندهد. زمانی که بانک‌ها،صنعت و تجارت ما قرآنی نیست ما به خطا می‌رویم.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در بسیج مستضعفین با بیان مهمترین وظیفه علما و روحانیون در شرایط کنونی گفت: ما روحانیون بزرگترین رسالتمان از بین بردن مهجوریت قرآن است و این کار را باید از حلقه‌ها، نشست‌ها و جلسات سخنرانی خود آغاز کنیم.

وی با اشاره به خاطرات تلخی از جلسات مصاحبه آزمون دکترا گفت: متاسفانه بسیاری از افراد تحصیلکرده حتی نمی‌توانند، قرآن را از رو بخوانند و در یک صفحه چندین غلط و اشتباه دارند و این نتیجه بی توجهی به فراگیری قرآن در مدارس و دانشگاه‌ها است.

اخبار مرتبط:
روزنامه اصولگرا: مصاحبه اخیر علی لاریجانی ،کلاس درسی برای سیاست ورزان است/ نه شعار داد، نه اغراق کرد، نه احساساتی حرف زد
روزنامه اصولگرا: مصاحبه اخیر علی لاریجانی ،کلاس درسی برای سیاست ورزان است/ نه شعار داد، نه اغراق کرد، نه احساساتی حرف زد

سیاست را نباید ساده‌سازی کرد. مناسبات سیاسی نیز تک خطی نیست و نیازمند تحلیل‌های چندلایه و چندبُعدی است. یکی از چهره‌هایی که رفتار سیاسی‌اش نمونه‌ای روشن از این پیچیدگی و ظرافت است، علی لاریجانی است؛ سیاست‌مداری با پیشینه‌ای چنددهه‌ای در عرصه‌های گوناگون حکمرانی که در سال‌های اخیر، مسیر متفاوتی را پیموده است.

وزیر نیرو: کسری سوخت نیروگاه‌های تولید برق در سال گذشته بر اثر اقدامات اسرائیل بود
وزیر نیرو: کسری سوخت نیروگاه‌های تولید برق در سال گذشته بر اثر اقدامات اسرائیل بود

وزیر نیرو برای اولین بار گفت: کسری سوخت نیروگاه‌های تولید برق در سال گذشته بر اثر اقدامات اسرائیل بود.

علم‌الهدی: نفوذی‌ها عامل اصلی تهاجم دشمن بودند/ پایگاه آمریکا در قطر کلاً نابود شد
علم‌الهدی: نفوذی‌ها عامل اصلی تهاجم دشمن بودند/ پایگاه آمریکا در قطر کلاً نابود شد

علم الهدی درباره پاسخ موشکی ایران در قالب حمله به پایگاه العدید آمریکا در قطر ادامه داد: تمام تجهیزات آن پایگاه به‌کلی نابود شد و هم اکنون جریان فرماندهی و ارتباطی آمریکا از پایگاه العدید به سایر پایگاه‌های نظامی‌اش به‌کلی منقطع است و نمی‌تواند از آن استفاده کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است