کد خبر : 207620
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۹ - 10:32
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

دزدی از باغ خرما با اسلحه/ مرد کشاورز کُشته شد

متهم که به مصرف شیشه اعتیاد دارد و در پرونده خود جرایمی از جمله قتل، نزاع، درگیری و سرقت هم داشت، به انجام این قتل با سلاح شکاری به انگیزه سرقت خرما اعتراف کرد.

دزدی از باغ خرما با اسلحه/ مرد کشاورز کُشته شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سارق مسلح که هنگام سرقت خرما در بم مرد کشاورزی را کشته و فرارکرده بود، توسط پلیس آگاهی شهرستان بم دستگیر شد.

سرهنگ «یوسف سلیمانی» در تشریح این خبر اظهار داشت: به‌دنبال وقوع یک فقره سرقت مسلحانه خرما از باغ‌های این شهرستان در شهریور سال‌جاری که منجر به قتل مالک یک باغ خرما شده بود، موضوع در دستور کار مأموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: در این رابطه با‌ وجود اینکه شناسایی و دستگیری قاتل فراری به سبب گستردگی باغ‌های خرما و گذرگاه‌های تاریک و فاقد تجهیزات کمکی بسیار سخت و حتی بعید به نظر می‌رسید مأموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و پی‌جویی‌های پلیسی موفق شدند قاتل را شناسایی و او را در مخفیگاهش به همراه یک اسلحه شکاری دست ساز که در قتل استفاده شده بود، دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان بم تصریح کرد: این متهم که به مصرف شیشه اعتیاد دارد و در پرونده خود جرایمی از جمله قتل، نزاع، درگیری و سرقت هم داشت، به انجام این قتل با سلاح شکاری به انگیزه سرقت خرما اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

 

اخبار مرتبط:
سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است
سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به جزئیاتی از حمله رژیم صهیونیستی به یکی از ساختمان‌های این سازمان پرداخت و گفت: زمان حمله رژیم صهیونیستی به سازمان بسیج مستضعفین، آنجا بودم. در حال آماده شدن و وضو گرفتن بودم که صدایی شنیدم و تصور کردم که جنگنده خودی است.

فارس: درآمد یک گاریچی در بازار تهران با چهار ساعت کار مفید در روز، چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان است؛ تقریباً دو برابر دستمزد یک پزشک عمومی
فارس: درآمد یک گاریچی در بازار تهران با چهار ساعت کار مفید در روز، چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان است؛ تقریباً دو برابر دستمزد یک پزشک عمومی

فارس نوشت: در دل کوچه‌های تنگ بازار تهران، گاری‌چی‌هایی هستند که درآمدشان نه‌تنها از یک کارمند، بلکه حتی از پزشک عمومی هم بیشتر است.

اسرائیل به دنبال قطع ارتباط مردم با پلیس بود
اسرائیل به دنبال قطع ارتباط مردم با پلیس بود

در جنگ ۱۲ روزه یکی از نخستین مراکزی که مورد هدف دشمن قرار گرفت، ستاد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ و مقر سامانه ۱۱۰ بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است