کد خبر : 206851
انتشار : 2022/10/26 - 23:23
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

انفجار در کارخانه اکسیژن اهواز+جزئیات

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: وقوع حادثه انفجار در کارخانه شارژ اکسیژن اهواز چهار کشته و یک مصدوم برجا گذاشت.

انفجار در کارخانه اکسیژن اهواز+جزئیات

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ابراهیم قنبری با اشاره به اینکه این کارخانه در هشت کیلومتری اهواز قرار دارد بیان کرد: چهار نفر در محل حادثه کشته شدند و یک نفر مصدوم نیز به بیمارستان بقایی اهواز منتقل شد.

وی گفت: علت حادثه هنوز مشخص نیست و بررسی علت وقوع این حادثه فردا انجام می شود.

قنبری با اشاره به اینکه این حادثه در ساعت ۲۰:۲۰ دقیقه چهارشنبه شب رخ داد افزود: در این انفجار بخشی از کارخانه تولید اکسیژن آسیب دیده است‌.

اخبار مرتبط:
ماجرای جنجالی «با ضیا» به دادستانی رسید؛ اعلام جرم علیه علی ضیا و عوامل برنامه
ماجرای جنجالی «با ضیا» به دادستانی رسید؛ اعلام جرم علیه علی ضیا و عوامل برنامه

دادستانی تهران علیه مجری، تهیه‌کننده و دو مهمان برنامه «با ضیا» به دلیل طرح ادعاهای کذب و اظهارات غیرمستند اقتصادی اعلام جرم کرد.

آموزش و پرورش: حفظ «تاثیر قطعی» نمرات پایه دوازدهم در کنکور/ دروس پایه یازدهم به صورت تاثیر مثبت بر نمره داوطلبان اثر می‌گذارد
آموزش و پرورش: حفظ «تاثیر قطعی» نمرات پایه دوازدهم در کنکور/ دروس پایه یازدهم به صورت تاثیر مثبت بر نمره داوطلبان اثر می‌گذارد

عضو شورای عالی آموزش و پرورش با تأکید بر پیشنهاد ابقای و حفظ «تاثیر قطعی» برای پایه دوازدهم، از ارائه پیشنهاد برگزاری «آزمون جامع» به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تحول در فرآیند سنجش دانش‌آموزان طی سال‌های آینده خبر داد.

تب «پلنگ شدن» به مردان ایرانی رسید!
تب «پلنگ شدن» به مردان ایرانی رسید!

تب جراحی زیبایی دیگر فقط قصه زنان نیست. اگر تا چند سال پیش تغییر فرم بینی، تزریق ژل، زاویه‌سازی صورت یا پیکرتراشی بیشتر با تصویر زنان از زیبایی گره خورده بود، حالا مردان نیز سهم قابل‌توجهی از بازار زیبایی را به خود اختصاص داده‌اند؛ بازاری که هر روز برای بدن و چهره مردانه، استاندارد تازه‌ای تعریف می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است