کد خبر : 206746
انتشار : 2022/10/26 - 12:57
دسته‌بندی : سلامت
چاپ

معاون وزیر بهداشت: هیچ کجای دنیا، مدارس را به خاطر آنفلوانزا تعطیل نمی‌کنند

سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت در پاسخ به این سوال که آیا وزارت بهداشت برای تعطیلی مدارس به علت شیوع آنفلوانزا در کشور برنامه دارد، گفت: هیچ کجای دنیا، مدارس را به خاطر آنفلوانزا تعطیل نمی‌کنند.

معاون وزیر بهداشت: هیچ کجای دنیا، مدارس را به خاطر آنفلوانزا تعطیل نمی‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  معاون درمان وزارت بهداشت، به احتمال تعطیلی مدارس به دنبال شیوع آنفلوانزا در کشور، واکنش نشان داد.

سعید کریمی، در پاسخ به این سوال که آیا وزارت بهداشت برای تعطیلی مدارس به علت شیوع آنفلوانزا در کشور برنامه دارد، گفت: هیچ کجای دنیا، مدارس را به خاطر آنفلوانزا تعطیل نمی‌کنند.

وی با عنوان این مطلب که وزارت بهداشت هیچ برنامه‌ای برای تعطیلی مدارس ندارد، از افزایش موارد آنفلوانزا در کشور خبر داد و افزود: آنچه در پیشگیری از شیوع بیماری مهم است و باید اطلاع رسانی شود، این است که فرد مبتلا و علامت دار نباید در محیط‌های عمومی حاضر شود.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: ممکن است شیوع بیماری طولانی شود، لذا نمی‌توانیم مدارس را به خاطر آنفلوانزا تعطیل کنیم.

کریمی تاکید کرد: موارد ابتلاء به آنفلوانزا در کشور رو به افزایش است.

اخبار مرتبط:
هشدار درباره مصرف استامینوفن تزریقی
هشدار درباره مصرف استامینوفن تزریقی

معاونت غذا و دارو درباره مصرف استامینوفن تزریقی هشدار داد و تأکید کرد که تزریقی بودن یک دارو به معنای مؤثرتر یا مناسب‌تر بودن آن برای همه بیماران نیست.

افزایش بیماری‌های عفونی پس از بازگشت زائران
افزایش بیماری‌های عفونی پس از بازگشت زائران

-یک متخصص بیماری‌های عفونی درباره بیماری‌هایی که در حال حاضر بیشتر مشاهده می‌شوند، می‌گوید: «ویروس جدیدی که اخیراً زیاد شده باشد، نداریم. چیزی که الآن زیاد شده، آنفلوانزا و کووید است. موارد ابتلا به این دو بیماری در میان کودکان نیز مشاهده می‌شود و تجمع‌های گسترده می‌تواند در افزایش شیوع بیماری‌های عفونی نقش داشته باشد.»

چاقی به دلیل بی‌ارادگی نیست؛ مغز می‌خواهد چاق بمانیم!
چاقی به دلیل بی‌ارادگی نیست؛ مغز می‌خواهد چاق بمانیم!

پژوهش جدید دانشمندان دانمارکی نشان می‌دهد کاهش وزن صرفاً آزمونی برای اراده نیست؛ بلکه مغز انسان به گونه‌ای تکامل یافته است که در صورت کمبود چربی از بدن محافظت کند و وزن بالاتر پیشین را به عنوان وزن طبیعی در نظر بگیرد و به افزایش گرسنگی و هوس‌های غذایی پس از کاهش وزن منجر شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است