کد خبر : 206520
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۳ - 09:43
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

احمد زیدآبادی: اگر طرف ثالثی بین دانشجویان میانجی‌گری نکند دانشگاه تعطیل می‌شود!

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب اظهار کرد: تشنج بین دانشجویان وارد مرحلۀ بسیار بغرنجی شده است.اگر راهی برای توافق و سازش بین آنها پیدا نشود، دانشگاه‌های کشور ممکن است ثبات لازم برای ادامۀ فعالیت طبیعی خود را از دست بدهند و حتی به تعطیلی کشانده شوند.

احمد زیدآبادی: اگر طرف ثالثی بین دانشجویان میانجی‌گری نکند دانشگاه تعطیل می‌شود!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمد زیدآبادی در یادداشتی پیش‌بینی کرده در صورتی که صف‌آرایی دانشجویان ادامه‌دار باشد، دانشگاه‌ها به تعطیلی کشانده می‌شوند و پیشنهاد داده طرف ثالثی میانجی‌گری بین دانشجویان را برعهده گیرد!

زیدآبادی گفته است: تشنج بین دانشجویان دارای گرایش‌های سیاسی متفاوت در روزهای اخیر وارد مرحلۀ بسیار بغرنجی شده است.

در واقع دانشجویان حامی وضع موجود با دانشجویان منتقدِ حکومت، به‌گونه‌ای در برابر یکدیگر صف‌آرایی کرده‌اند که اگر راهی برای توافق و سازش بین آنها پیدا نشود، دانشگاه‌های کشور ممکن است ثبات لازم برای ادامۀ فعالیت طبیعی خود را از دست بدهند و حتی به تعطیلی کشانده شوند.

انتظار اینکه این دو گروه دانشجویی بنا به ابتکار خود وارد گفت‌وگو شده و به توافق برسند، غیرواقع‌بینانه است و به ناچار طرفِ ثالثی باید در این زمینه میانجی‌گری کند.

شاید تشکیل هیأتی خارج از دانشگاه و با حضور افرادی معتدل و مورد اعتماد عموم، بهترین راه برخورد با این مشکل باشد. چنین هیئتی طبعاً می‌تواند با حضور در دانشگاه‌ها، با گرایش‌های مختلف دانشجویی و نمایندگان آنها بدون واسطه به بحث بنشیند، درشتی‌های احتمالی آنها را تحمل کند و نهایتاً آنان را برای پذیرش توافقی که منجر به حفظ آرامش دانشگاه و خشنودی همۀ طرف‌ها شود، متقاعد سازد.

 

اخبار مرتبط:
ویتکاف: ما هرگز وارد توافقی شبیه برجام نخواهیم شد / ایران نباید حق غنی‌سازی داشته باشد، نباید سانتریفیوژ داشته باشد
ویتکاف: ما هرگز وارد توافقی شبیه برجام نخواهیم شد / ایران نباید حق غنی‌سازی داشته باشد، نباید سانتریفیوژ داشته باشد

ویتکاف طی اظهاراتی گفت: ما هرگز وارد توافقی شبیه برجام نخواهیم شد؛ توافقی که در آن تحریم‌ها برداشته می‌شوند ولی تعهدات ایران تاریخ انقضا دارند. این منطقی نیست. آن‌چه در برجام رخ داد، روندی ناسازگار و ناهماهنگ بود.

ویتکاف: برنامه غنی‌سازی هرگز نباید در ایران وجود داشته باشد، این خط قرمز ماست؛ هیچ‌گونه غنی‌سازی / [سایت‌های] نطنز، فردو و اصفهان باید برچیده شوند
ویتکاف: برنامه غنی‌سازی هرگز نباید در ایران وجود داشته باشد، این خط قرمز ماست؛ هیچ‌گونه غنی‌سازی / [سایت‌های] نطنز، فردو و اصفهان باید برچیده شوند

ویتکاف، نماینده ویژه ترامپ امروز طی اظهاراتی گفت: «برنامه غنی‌سازی هرگز نباید در ایران وجود داشته باشد. این خط قرمز ماست: هیچ‌گونه غنی‌سازی. این یعنی برچیدن کامل، یعنی هیچ‌گونه تسلیحاتی‌سازی، و یعنی این‌که نطنز، فردو و اصفهان—که سه مرکز اصلی غنی‌سازی آن‌ها هستند—باید برچیده شوند.»

عراقچی یک روز قبل از دور چهارم مذاکرات با آمریکا، راهی عربستان شد
عراقچی یک روز قبل از دور چهارم مذاکرات با آمریکا، راهی عربستان شد

وزیر امور خارجه برای دیدار و رایزنی با مقام‌های عالی‌رتبه عربستان عازم این کشور شد. این در حالی است که قرار است دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا روز یکشنبه در عمان برگزار شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است