کد خبر : 206142
انتشار : 2022/10/22 - 09:16
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش سایت اصولگرا به انتخاب دو زن ایرانی برای تصدی وزارت در سوئد/ مشرق نیوز: سوئدی‌ها علاقه ندارند وزیر شوند

​«مشرق» در واکنش به اقدام نخست وزیر سوئد برای معرفی رومینا پورمختاری و پریسا لیله استراند به عنوان وزرای پیشنهادی محیط زیست و فرهنگ به پارلمان این کشور، ضمن بازنشر توئیتی انتقادی نوشت: در کشوری مانند سوئد، وزارت مطلقا رانت و توجه و قدرتی مانند ایران را ندارد و بسیاری از اقشار جامعه هم برای رسیدن به این مشاغل علاقه چندانی نشان نمی دهند.

واکنش سایت اصولگرا به انتخاب دو زن ایرانی برای تصدی وزارت در سوئد/ مشرق نیوز: سوئدی‌ها علاقه ندارند وزیر شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ۱_انتخاب دو زن ایرانی الاصل بعنوان وزیر در سوئد را نه از جایگاه تساهل غربی ها بلکه باید از زوایای دیگر هم مورد توجه قرار داد.

در کشوری مانند سوئد، وزارت مطلقا رانت و توجه و قدرتی مانند ایران را ندارد و بسیاری از اقشار جامعه هم برای رسیدن به این مشاغل علاقه چندانی نشان نمی دهند.

۲_ این دو ازسوی دولت راستگرا و ضدمهاجرت سوئد بعنوان وزیر انتخاب شدند.

غربی ها تاریخ خود را خوب مطالعه کرده اند، آنها خوب می دانند در روم باستان هم بردگان در میدان نبرد شهامت بیشتری از اربابان نشان میدادند، چرا که میدان نبرد را فرصت مغتنمی برای ابراز وفاداری نسبت به ارباب می یافتند!

۳_غربی ها به تجربه و شناخت می دانند که انتخاب یک ایرانی و افغانی و سوری الاصل برای اجرای سیاست های ضدمهاجرتی چه مزایایی دارد.

آنها با یک تیر چندین نشان میزنند. آنها با این کار هم از اتهام نژادپرستی که به پیشانی دارند، معاف میشوند، هم سیاستهای ضدمهاجرتی و ضدایرانی را پیش می برند

۴_و هم مورد تشویق قرار می گیرند ( من باب نمونه رئیس مجلس ایرانی الاصل نروژ که هر از چندگاهی دوربین به دست، ضمن تقدیر از ارباب، ما جهان سومیها را مورد شماتت قرار میدهد ) آنها می دانند برده ها همیشه تلاش میکنند به ارباب خود ابراز وفاداری کنند و برای اثباتش به وطن خود هم پشت می کنند!

اخبار مرتبط:
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!
درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!

به گزارش رویترز، عربستان سعودی از چین خواسته است به‌طور خصوصی از ایران بخواهد برای مهار حوثی‌ها پس از تسلط آنها بر سواحل دریای سرخ یمن و باب‌المندب اقدام کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است