کد خبر : 204800
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۲۲ - 10:40
دسته‌بندی : بین الملل، اخبار ویژه
چاپ

واکنش سوریه به ناآرامی‌های اخیر ایران/یران با هوشیاری مردم و درایت رهبری بر حوادث جاری فائق خواهد آمد

وزارت خارجه سوریه در واکنش به ناآرامی‌های اخیر ایران تاکید کرد که با هوشیاری مردم و درایت رهبری، ایران بر حوادث جاری فائق خواهد آمد.

واکنش سوریه به ناآرامی‌های اخیر ایران/یران با هوشیاری مردم و درایت رهبری بر حوادث جاری فائق خواهد آمد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وزارت امور خارجه سوریه امروز(پنجشنبه) در بیانیه ای اعلام کرد: جمهوری عربی سوریه بر حمایت خود از رهبری، دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران تاکید می کند و نسبت به کشیده شدن به طرح هایی که منافع و برنامه های دشمنان را تامین می کند و منجر به ناامنی و بی ثباتی در تعدادی از کشورهای منطقه شده است هشدار می دهد.

در این بیانیه آمده است: سوریه هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی ایران را رد می کند و خواستار لغو تحریم های غیرقانونی و یکجانبه علیه ملت ایران است.

وزارت خارجه سوریه در ادامه تاکید کرد: سوریه ابراز اطمینان می کند که ایران با آگاهی و هوشیاری مردم و درایت رهبری خود، بر حوادث جاری فائق خواهد آمد.

اخبار مرتبط:
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید از حملات رژیم صهیونیستی به ایران مطلع بوده اما ادعا کرد آمریکا کمک نظامی به این رژیم نکرده است.

وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند
وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند

شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش داد که «تمامی مسافران از فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون تخلیه شده‌اند و تمامی پروازها به حالت تعلیق درآمده است.»

نتانیاهو: روزهای سختی در پیش داریم
نتانیاهو: روزهای سختی در پیش داریم

در پی حملات اخیر تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم با صدور بیانیه‌ای ویدیویی از روزهای سخت پیش‌روی اسرائیل خبر داد و خواستار همکاری صهیونیست‌ها شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است