عضو کمیسیون صنایع مجلس نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی از به جریان افتادن استیضاح وزیر صمت خبر داد و گفت:
استیضاح وزیر صمت به کمیسیون صنایع ارجاع داده شد و هفته آینده این موضوع در کمیسیون بررسی خواهد شد و پس از آن به صحن میآید.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ لطفالله سیاهکلی و عضو کمیسیون صنایع مجلس نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی از به جریان افتادن استیضاح وزیر صمت خبر داد و گفت:
استیضاح وزیر صمت به کمیسیون صنایع ارجاع داده شد و هفته آینده این موضوع در کمیسیون بررسی خواهد شد و پس از آن به صحن میآید.
محسن رضایی گفت: در نامه «ترامپ» به رهبر معظم انقلاب حرفی از موشک نبود، گفته بود درباره موضوع هستهای صحبت کنیم؛ حالا الان میگویند که برد موشکهای ایرانی نباید بیش از ۴۰۰ کیلومتر باشد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت گفت: اسرائیل و امریکا برای هجوم به ایران، نزدیک به ده سال برنامهریزی کرده بودند که با حمله هوایی از خارج و ایجاد اغتشاش و بینظمی در داخل به خیال خام خود نظام جمهوری اسلامی را براندازی کنند.
نبویان تأکید کرد: از مکان جلسه شورای عالی امنیت ملی را که اسرائیل زد، بخشی را با موبایل متوجه شدند، بخشی هم ماشینهای سران قوا که از سطح شهر رد شد را دوربینها گرفت، دیدند ماشین سران قوا کجا رفت و حمله کردند.