کد خبر : 204434
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۲۰ - 09:00
دسته‌بندی : سیاسی، پیشنهاد سردبیر
چاپ

آقاتهرانی: سلبریتی ها و روزنامه های جریان غربگرا در آتش فتنه بزرگ بنزین ریختند

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: مهم‌ترین بستر آموزش خشونت و تحریک و ساماندهی آشوب طلبان برای قتل و تخریب و جنایت سکوهای آمریکایی ـ صهیونیستی در فضای مجازی است که باید توسط حاکمیت به درستی مدیریت و ساماندهی شود، در گام اول باید نرم افزارها و سقف‌های داخلی مورد حمایت جدی قرار گیرد.

آقاتهرانی: سلبریتی ها و روزنامه های جریان غربگرا در آتش فتنه بزرگ بنزین ریختند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: در روزهای اخیر شاهد اغتشاشات و ناآرامی هایی در برخی از نقاط کشور عزیزمان هستیم که امنیت ملت عزیزمان را به مخاطره انداخته است. مع الاسف در این اغتشاشات؛ کلام الله مجید، پرچم حضرت سیدالشهدا(ع)، پرچم امام رئوف علیه السلام و پرچم جمهوری اسلامی ایران به آتش کشیده شد و با رفتارهای بسیار خشن دها انسان بی‌گناه کشته شدند و تخریب های گسترده‌ای در سطح کشور صورت گرفت و تجزیه طلبان و گروه‌های تروریستی وارد میدان شدند.

وی افزود: در این اغتشاشات قبل از معلوم شدن هر امری نسبت به پرونده پزشکی متوفی، جریان اصلاحات ادعای کشتن آن خانم را به صورت گسترده به مردم القاء کرده و برخی از سلبریتی ها و روزنامه های جریان غربگرا نظام را متهم کردند.

آقاتهرانی تاکید کرد: روشن است این ها با چنین موضع‌گیری‌هایی در آتش فتنه بزرگ بنزینی ریخته اند، از جهت حقوقی معاونت در جرم بوده و قوه قضاییه باید با تمام افراد و رسانه هایی که ادعای کذب کرده و سبب تحریک فتنه‌گران و آشوب طلبان در تخریب ها و قدرت های با سلاح سرد و گرم و بسترسازی برای حضور تجزیه طلبان شده‌اند برخورد کرده و ضمن مجازات عبرت آموز این افراد تمام خسارات وارده به مردم عزیز و بیت المال را از آن‌ها اخذ کند.

این نماینده مجلس یادآور شد: از سوی دیگر مهم‌ترین بستر آموزش خشونت و تحریک و ساماندهی آشوب طلبان برای قتل و تخریب و جنایت و از بین بردن نظام خانواده سکوهای آمریکایی – صهیونیستی در فضای مجازی است باید توسط حاکمیت به درستی مدیریت گردیده و ساماندهی شود و در گام اول باید نرم افزارها و سقف‌های داخلی مورد حمایت جدی قرار گیرد.

اخبار مرتبط:
پزشکیان قانون «تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» را ابلاغ کرد
پزشکیان قانون «تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» را ابلاغ کرد

رئیس جمهور قانون تعلیق همکاری با سازمان (آژانس) بین المللی انرژی هسته‌ای (اتمی) را ابلاغ کرد.

سخنگوی سپاه: در صورت بروز تهدیدات جدید، پاسخ جمهوری اسلامی به مراتب کوبنده‌تر، ویرانگرتر و متفاوت‌تر از گذشته خواهد بود
سخنگوی سپاه: در صورت بروز تهدیدات جدید، پاسخ جمهوری اسلامی به مراتب کوبنده‌تر، ویرانگرتر و متفاوت‌تر از گذشته خواهد بود

سردار نائینی سخنگوی سپاه پاسداران با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، تاکید کرد که مجاهدت‌های حاجی‌زاده و رزمندگان اسلام، به ویژه نیروهای مسلح، موجب شکست رژیم صهیونیستی و تقویت قدرت بازدارنده جمهوری اسلامی شده است.

روزنامه اصولگرا: ایران باید ادعای کشور آذربایجان را راستی‌آزمایی کند / کشف لاشه پهپادها در شمال غربی ایران مشکوک است
روزنامه اصولگرا: ایران باید ادعای کشور آذربایجان را راستی‌آزمایی کند / کشف لاشه پهپادها در شمال غربی ایران مشکوک است

روزنامه فرهیختگان نوشت: گزارش برخی رسانه‌ها حاکی است بخشی از حملات اسرائیل علیه ایران از سوی دریای خزر و آسمان باکو آمده‌اند. موضوعی که زمینه‌ساز تماس‌ها و هشدارهای پیاپی از سوی مقامات ایرانی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است