کد خبر : 203838
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۷ - 09:44
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نوروزی، نماینده مجلس: همه چیز برای بیان اعتراض وجود دارد/آزادی‌هایی که در ایران وجود دارد، در هیچ جای جهان وجود ندارد

نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس رسانه‌ها، دانشگاه‌ها و مساجد را به عنوان فضاهایی عنوان کرد که در آن فضا برای بیان اظهار نظر موافق و مخالف و سخنرانی وجود دارد و گفت: همه چیز برای بیان اعتراض وجود دارد.

نوروزی، نماینده مجلس: همه چیز برای بیان اعتراض وجود دارد/آزادی‌هایی که در ایران وجود دارد، در هیچ جای جهان وجود ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام حسن نوروزی در پاسخ به پرسشی درباره نقش مجلس در فراهم آوردن فضای قانونی برای استفاده مردم از حق اعتراض با بیان این‌که «اگر الان کسی بخواهد اعتراضش را بیان کند و نظرش را بگوید می‌تواند از روزنامه‌ها، صداوسیما و رادیو استفاده کند»، اظهار کرد: آزادی‌هایی که در ایران وجود دارد، در هیچ جای جهان وجود ندارد.

وی گفت: اگر واقعاً هدف ابراز نظر مخالف است، امکان «مناظره» وجود دارد و برخی نیز از این فرصت استفاده می‌کنند اما این‌که عده‌ای با قمه مردم را زخمی و تیراندازی کنند، اعتراض نیست؛ این‌که شما می‌بینید فردی روسری‌اش را بردارد و فرد دیگری به مأمور شلیک کند و قمه بزند و با ماشین از مأمور پلیس و بسیجی رد شود، غیر قابل پذیرش است.

این نماینده مجلس گفت: امروز در دانشگاه‌ها و مساجد فضا برای بیان اظهار نظر موافق و مخالف و سخنرانی وجود دارد. جلوی مجلس نیز گاهی اوقات مطالباتی مطرح می‌شود. به نظر ما همه چیز برای بیان اعتراض وجود دارد. مگر امروز اگر در دانشگاه مناظره‌ای برگزار شود، کسی حرفی می‌زند؟ یا اگر بیایند جلوی مجلس مطالبات‌شان را بگویند کسی حرفی می‌زند؟

اخبار مرتبط:
روزنامه شرق: ترامپ موافق تغییرنظام و تجزیه ایران نیست
روزنامه شرق: ترامپ موافق تغییرنظام و تجزیه ایران نیست

ترامپ در پنج، شش ماه گذشته تردیدی در نمایش اختلاف‌نظرهای خود با نتانیاهو نداشته است.

روزنامه اصولگرا: مصاحبه اخیر علی لاریجانی ،کلاس درسی برای سیاست ورزان است/ نه شعار داد، نه اغراق کرد، نه احساساتی حرف زد
روزنامه اصولگرا: مصاحبه اخیر علی لاریجانی ،کلاس درسی برای سیاست ورزان است/ نه شعار داد، نه اغراق کرد، نه احساساتی حرف زد

سیاست را نباید ساده‌سازی کرد. مناسبات سیاسی نیز تک خطی نیست و نیازمند تحلیل‌های چندلایه و چندبُعدی است. یکی از چهره‌هایی که رفتار سیاسی‌اش نمونه‌ای روشن از این پیچیدگی و ظرافت است، علی لاریجانی است؛ سیاست‌مداری با پیشینه‌ای چنددهه‌ای در عرصه‌های گوناگون حکمرانی که در سال‌های اخیر، مسیر متفاوتی را پیموده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است