کد خبر : 203660
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۶ - 10:45
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

سخنگوی شورای نگهبان: مجلس قانون اصلاح شیوه گشت ارشاد را اصلاح کند، بررسی می کنیم

طحان نظیف درباره اصلاح شیوه گشت ارشاد گفت: اختیار قانونی مجلس است که از طریق طرح و لایحه موضوعی را تصویب یا اصلاح کنند. درصورتی که مصوبه‌ای در این رابطه به شورای نگهبان ارسال شود، در خصوص آن تصمیم خواهیم گرفت

سخنگوی شورای نگهبان: مجلس قانون اصلاح شیوه گشت ارشاد را اصلاح کند، بررسی می کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هادی طحان‌نظیف در نشست خبری صبح امروز در پاسخ به این سوال که آقای رییسی از اصلاح شیوه برخورد گشت ارشاد که از سوی رییس مجلس مطرح شده استقبال کرده‌اند، در صورتیکه چنین اصلاحی در قانون صورت بگیرد پاسخ شورای نگهبان چه خواهد بود، گفت: اختیار قانونی مجلس است که از طریق طرح و لایحه موضوعی را تصویب یا اصلاح کنند. درصورتی که مصوبه‌ای در این رابطه به شورای نگهبان ارسال شود در خصوص آن تصمیم خواهیم گرفت.

طحان‌نظیف در پاسخ به این سوال که آیا اصل ۵۰ قانون اساسی نیازمند تفسیر شورای نگهبان است، گفت: معمولا نیاز به تفسیر در خلال اجرا رخ میدهد و مراجع درخواست کننده تفسیر هم مشخص هستند. اگر مراجع مربوطه درخواست تفسیر داشته باشند شورای نگهبان نسبت به تفسیر اقدام خواهد کرد.

سخنگوی شورای نگهبان همچنین در پاسخ به این سوال که شورای نگهبان نسبت به طرح شفافیت آرا ایراداتی داشتند، آیا این ایرادات برطرف شده است، گفت: اکثر ایرادات ما برطرف شده است و صرفا چند مورد باقی مانده که به مجلس ارسال شده است. طبیعتاً اگر کار در کمیسیون تخصصی تمام شده باشد باید در دستور صحن قرار بگیرد و مجددا به شورای نگهبان ارسال شود.

طحان‌نظیف در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایطی که ایجاد شده آیا لازم نیست شورای نگهبان در صدد انتخاب مدیرانی باشد که توان مدیریت داشته باشند، گفت: در انتخابات مردم تصمیم می‌گیرند و باید به نظر مردم احترام بگذاریم و شورای نگهبان هم طبق قانون عمل می‌کند. افرادی که بر سر کار می‌آیند از دل جریان‌های سیاسی بیرون آمده‌اند و لازم است جریان‌های سیاسی مسئولیت خود را در این رابطه بپذیرند.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت خارجه درباره گفت‌و‌گو با آمریکا: میانجیگرانی هستند که نقطه‌نظرات طرفین را مبادله می‌کنند؛ هیچ ارتباط مستقیمی وجود ندارد
سخنگوی وزارت خارجه درباره گفت‌و‌گو با آمریکا: میانجیگرانی هستند که نقطه‌نظرات طرفین را مبادله می‌کنند؛ هیچ ارتباط مستقیمی وجود ندارد

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری خود در پاسخ به سؤالی درباره گفت‌وگو با آمریکا اظهار داشت: میانجیگرانی هستند که نقطه‌نظرات طرفین را مبادله می‌کنند و هیچ ارتباط مستقیمی وجود ندارد.

سخنگوی وزارت خارجه درباره احیای مجدد روابط با سوریه: عجله‌ای نداریم؛ هر زمان تشخیص بدهند دوستی با ایران به نفع منافع دو کشور است ما هم آمادگی خواهیم داشت
سخنگوی وزارت خارجه درباره احیای مجدد روابط با سوریه: عجله‌ای نداریم؛ هر زمان تشخیص بدهند دوستی با ایران به نفع منافع دو کشور است ما هم آمادگی خواهیم داشت

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری خود درباره روابط با سوریه هم بیان کرد:‌ عجله‌ای نداریم و هر زمان تشخیص بدهند دوستی با ایران به نفع منافع دو کشور است ما هم آمادگی خواهیم داشت.

جبلی در مورد شایعه خروج آرشیو صداوسیما توسط مزدک میرزایی: چیزی در این باره نشنیده‌ام
جبلی در مورد شایعه خروج آرشیو صداوسیما توسط مزدک میرزایی: چیزی در این باره نشنیده‌ام

جبلی در پاسخ به پرسشی درباره شایعات اخیر مبنی بر خروج آرشیو صدا و سیما توسط مزدک میرزایی، گفت: اینکه به‌صورت هدفمند و در حجم گسترده چنین چیزی اتفاق افتاده باشد، دست‌کم در سال‌های اخیر اطلاعی ندارم، درباره آقای میرزایی هم چیزی در این باره نشنیده‌ام.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است