کد خبر : 202460
انتشار : 2022/10/01 - 19:47
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: برخی سلبریتی ها و یا فوتبالیست ها چرا فرزندان خودشان را به اغتشاشات نمی فرستند

یک عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: نظام اسلامی همواره در مقابل نظرات مخالف نیز نجابت نشان داده و در کنار مردم ایستاده است و شنوای پذیرش انتقادات مردم بوده است.

نماینده مجلس: برخی سلبریتی ها و یا فوتبالیست ها چرا فرزندان خودشان را به اغتشاشات نمی فرستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛مجتبی یوسفی، عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به صحبت های اخیر رئیس جمهور با مردم و ضرورت ایجاد بستر مناسب برای شنیدن اعتراضات مردمی در چهارچوب قانون، بیان کرد: این روزها شاهد هستیم کشورهایی نظیر آمریکا، انگلیس و فرانسه نگران آزادی بیان در ایران شده‌اند. هیچ کس در جمهوری اسلامی مخالف ابراز عقیده و اعلام نظر صنوف و اقشار مختلف و همه کسانی که ممکن است نظر مخالفی نسبت به کارکرد برخی از دستگاه‌ها داشته باشند، نیست.

بخش هایی از گفت و گوی یوسفی را در ادامه می خوانید:

*نظام اسلامی همواره در مقابل نظرات مخالف نیز نجابت نشان داده و در کنار مردم ایستاده است. اما چند نکته جالب است که باید مورد توجه قرار گیرد. فقط در هفت سال گذشته ۳۰۰ زن توسط پلیس آمریکا کشته شده‌اند که ۱۲۵ تن از آنها ظرف یک سال گذشته بوده است. هیچ کسی هم اعتراضی نکرده است. در انتخاباتی که حدود دو سال پیش برگزار شد و بایدن و ترامپ به رقابت پرداختند، حساب توئیتری رئیس جمهور مستقر به دلیل اینکه مردم را به اغتشاش دعوت کرده بود بسته شد. بعد از آن هم به دلیل دعوت مردم به شورش بازخواست شد.

*در بحث اعتراضات سه اصل وجود دارد.  نحوه اعتراض، مکان اعتراض و شکل اعتراض. اینکه مردم چگونه اعتراض خود را مطرح کنند و ساختارشکنانه نباشد. از سوی دیگر به اموال عمومی نیز خسارتی وارد نشود. این قوانین درخصوص برگزاری اعتراضات در آمریکا هم صدق می کند.

*بریدن گلوی سرباز نیروی انتظامی یا آتش زدن آنها و یا برداشتن چادر از سر ناموس مردم یا از بین بردن اموال عمومی به هیچ وجه قابل قبول نیست. تهیه یک آمبولانس حداقل ۱۰ میلیارد برای کشور هزینه دارد. برخی از افراد یا سلبریتی‌ها که ادعا می کنند که به جای اربعین یا مکه برای خرید آمبولانس هزینه کنید امروز چرا سردمدار اغتشاش شده اند؟

*برخی از سلبریتی ها و یا فوتبالیست ها که امروز سردمدار اغتشاش شده اند خودشان اگر راست می گویند فرزندان خود را به اغتشاشات بفرستند تا متوجه شوند فرق اغتشاش با اعتراض مسالمت آمیز در چه است. چرا بچه ها و جوان های مردم را به اغتشاش دعوت می کنند؟ این عزیزان نیز مانند بچه های ما هستند. اگر هم اعتراضی دارند باید شنیده شود.

*ما معتقد هستیم که باید در کشور بستر اعتراض فراهم شود و مردم در چهارچوب قانون بتوانند نظرات موافق و مخالف خود را در خصوص مسائل مختلف مطرح کنند. اما مطالبه مردم با اغتشاش تفاوت دارد. افرادی که مردم را ترغیب می کنند که  اموال عمومی که ریال به ریال آن از جیب مردم تامین شده است را به آتش بکشند، آدرس خانه ها و ماشین ها میلیاردی خود را بدهند.

*نظام اسلامی همواره شنوای پذیرش انتقادات مردم بوده است. اکنون هم افرادی که به طریقی گول خوردند و اعتراض هایی در روزهای اول داشته اما بعد صف خود را از اغتشاش جدا کردند، آزاد شدند. صف اغتشاشگر باید از مردم مطالبه گر جدا شود. مجلس نیز به این موضوع توجه دارد. قانون احزاب و موضوعات مرتبط با مطالبات صنفی در مجلس دنبال می شود.

*خیلی از صنوف انتقاداتی داشتند و مطرح کردند. هم مجلس و هم دولت با نمایندگان آنها جلسه گذاشته و سعی کرده تا رضایت آنها را جلب کند. مجلس باز هم آمادگی دارد که توسط وزارت کشور لایحه ای برای ایجاد بستری مناسب‌تر برای شنیده شدن نظرات موافقان و مخالفان در چهارچوب قانون ارائه شده و در مجلس رسیدگی شود. این نظام برای مردم است. ایرانی به ایرانی بودن خود افتخار می کند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران هیچ‌گاه آتش‌بس به شیوه آمریکایی‌ها را نپذیرفته است چون آمریکا هر زمان که اراده می‌کند جنگ را از سر می‌گیرد و هر زمان که می‌خواهد در پی آتش بس است که این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیست.

استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد
استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد

محمدرضا موالی‌زاده پنجشنبه هشتم مرداد درباره حملات بامداد امروز به چند شهر خوزستان، اظهار کرد: بر اثر حملات دشمن تروریستی آمریکا، شهرهای شادگان، اروندکنار، شادگان و اهواز را مورد اصابت قرار داد.

افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران
افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی اختصاصی مدعی شد که در پی حمله موشکی اخیر ایران، دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، طرحی برای اجرای یک کمپین هوایی سنگین ۱۰ تا ۱۴ روزه علیه کشورمان به دونالد ترامپ ارائه داده است. هدف اصلی این طرح ادعایی، هدف قرار دادن و از کار انداختن توان و زرادخانه موشکی ایران عنوان شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است