درددل مردم با احمدینژاد در رشت / «زمان شما خیلی خوشبخت بودیم، الان بدبخت شدیم»+عکس
مردم در سبزه میدان رشت با محمود احمدی نژاد درد و دل کردند.
به گزارش سایت خبری مدارا؛محمود احمدی نژاد در سبزه میدان رشت حضور یافت و ضمن حضور در پیاده راه فرهنگی رشت، با حضور در یادمان مزار شهدای مشروطه که به دست ارتش روس تزاری به شهادت رسیدند، ادای احترام کرد. رئیس جمهور اسبق همچنین بر مزار مرحوم هوشنگ ابتهاج حضور یافت و با قرائت فاتحه، نام و یاد این شاعر بزرگ معاصر را گرامی داشت. در ادامه این دیدار مردم با گرفتن عکس های سلفی عنوان کردند که “زمان شما خیای خوشبخت بودیم الان بدبخت شدیم یک فکری برای من بکنید.”
او همچنین با خانواده شهید آقایاری دیدار کرد.او در این دیدار اظهار داشت که : من که می بینم تغییر آغاز شده است ولی وقتی در سطح یک ملت می خواهد تغییراتی اتفاق بیفتد، به هر حال شرایطی دارد و تدریجی در آن هست، دفعی نیست، یعنی اینگونه نیست که بخوابیم و صبح بیدار شویم و ببینیم همه چیز درست شده است، البته نیازمند حضور، درخواست، کار و همبستگی ملت است.
حشمتالله فلاحتپیشه تاکید کرد: امریکا میداند هزینه رسیدن به توافق، بسیار کمتر از عدم توافق است. اگر عدم توافق صورت گیرد، موجی از هزینههای گسترده پیرامونی به گردن امریکا میافتد.
یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: سفر ترامپ به خاورمیانه سفری کمسابقه است زیرا در چند دهه اخیر سابقه نداشته است که رئیسجمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود.