کد خبر : 200760
انتشار : 2022/09/18 - 10:29
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

وزیر کشور: مهسا امینی ظاهرا سابقه مشکلات جسمی داشته، مثلا عملی در سن ۵ سالگی روی مغز داشته است

وزیر کشور: برای علت فوت خانم مهسا امینی دلایل پزشکی باید بیاید چون ایشان ظاهرا مشکلات جسمی داشته که هنوز نمیتوان به طور کامل اظهار نظر کرد اما ایشان سابقه داشته است مثلا عمل در سن ۵ سالگی روی مغز داشته است.

وزیر کشور: مهسا امینی ظاهرا سابقه مشکلات جسمی داشته، مثلا عملی در سن ۵ سالگی روی مغز داشته است

به گزارش سایت خبری مدارا؛وزیر کشور در آخرین توضیح خود پیرامون فوت مهسا امینی اظهار داشت: همه مستندات پرونده  مهسا امینی در دست بررسی است و درباره همه ابعاد پرونده با خانواده مرحومه امینی در حال گفت‌وگو هستیم.

احمد وحیدی در ادامه تاکید کرد: به هیچ وجه ضرب و شتمی از دستگاه های نظارتی به ما گزارش نشده اساسا وسیله ای برای ضرب و شتم ندارند یعنی نه باتومی دارند نه وسیله ای. تعدادی بانو هستند که این کار را انجام می دهند چراکه یک تعداد خانم پرسنل رسمی فراجا هستند که به این موارد رسیدگی می‌کنند.

وزیر کشور در ادامه افزود: بلافاصله پزشکان محل، بالای سر خانم امینی می‌رود و سعی می‌کنند ایشان را احیا کنند و به نزدیکترین بیمارستان منتقل کنند.

احمد وحیدی در پایان نیز گفت: پزشکی قانونی همه جانبه و دقیق در حال بررسی است و منتظر اعلام نتایج هستیم.

وحیدی در پاسخ به این سوال که آیا همزمان که گزارش پزشکی قانونی تکمیل نشده و پیکر ایشان دفن شده باهم در تضاد نیستند و ممکن است لازم باشد اقدامات دیگری انجام شود که الان ممکن نیست؟ گفت: خیر باهم تصادی ندارند. همیشه این اتفاق می افتد. پزشکی قانونی نمونه هایی که باید بردارد را برمی دارد و بعد اجازه دفن را خود پزشکی قانونی صادر می کند.

وی افزود: برای علت فوت دلایل پزشکی باید بیاید چون ایشان ظاهرا مشکلات جسمی داشته که هنوز نمیتوان به طور کامل اظهار نظر کرد اما ایشان سابقه داشته است مثلا عمل در سن ۵ سالگی روی مغز داشته است.

اخبار مرتبط:
پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!
پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!

وال استریت ژورنال مدعی شد: رئیس جمهور ترامپ، حمله برنامه‌ریزی شده به ایران را لغو کرد، پس از آنکه نمایندگان مذاکره‌کننده ایرانی (عراقچی) به پیشنهاد جدیدی از سوی قطر مبنی بر باز شدن تنگه هرمز پاسخ مثبت دادند.

احتمال شروع مذاکرات ایران و آمریکا در این تاریخ
احتمال شروع مذاکرات ایران و آمریکا در این تاریخ

قطر و پاکستان نسبت به اینکه مذاکرات میان ایران و آمریکا «به زودی» از سر گرفته شود، امیدوار هستند.

سپاه: خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی است
سپاه: خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی است

سپاه پاسداران در بیانیه گرامیداشت دومین سالگرد شهید هنیه با بیان اینکه خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی و پاسخ به این جنایت های بزرگ، سخت و کوبنده خواهد بود تاکید کرد: توطئه خلع سلاح حماس راه به جایی نخواهد برد و از هم اکنون شکست خورده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است