کد خبر : 199266
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۱۱ - 18:39
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

توضیحات وزیر ارتباطات درباره تابعیت استرالیا فرزندانش

وزیر ارتباطات گفت: من یک ایرانی کرد و متولد اسلام آباد غرب هستم، همه اعضا خانواده ما حتی برای یک لحظه هم تابعیت جمهوری اسلامی ایران را با تابعیت هیچ جای دنیا عوض نمی‌کنند و با افتخار فرزند ایرانیم. هیچکدام از اعضا خانواده من و حتی بستگان درجه یک، تابعیت هیچ جای دنیا را ندارند غیر از ایران.

توضیحات وزیر ارتباطات درباره تابعیت استرالیا فرزندانش

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «عیسی زارع‌پور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پست اینستاگرامی خود نوشت: دیشب یکی از دوستان لینک تصویر خانوادگی از ما در دانشگاه استرالیا را برایم ارسال کرد که ظاهرا یک شبکه ضد انقلاب در بخشی از یک گزارشش استفاده کرده و مدعی شده که بچه های من تابعیت استرالیا دارند. اینجور گزارش‌های مملو از دروغ، ارزش جواب دادن ندارد ولی به احترام هموطنان عزیز گفتم توضیحاتی بنویسم.

وی افزود: با دیدن گزارش، خاطرات دوران تحصیل در استرالیا برایم زنده شد. زمانی که در سال ۹۰ با ویزای دانشجویی برای تحصیل به دانشگاه نیوساوت ولز سیدنی، که یکی از پنجاه دانشگاه برتر جهان است، رفتم یک فرزند داشتیم. با تلاش شبانه‌روزی و به فضل خداوند توانستم دکترای مهندسی کامپیوتر را سه ساله به پایان برسانم و دوره پسادکتری را هم یکساله در همان دانشگاه گذراندم.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: الحمدلله در آن سه سال، علاوه بر ده جایزه علمی و پژوهشی که دریافت کردم، دانشگاه رساله دکتری‌ام را هم به عنوان یکی از سه پایان نامه برتر دانشگاه برگزید. عکس بی کیفیتی هم که این شبکه پخش کرده، مربوط به انتخاب یکی از طرح‌های پژوهشی‌ام به عنوان «طرح نوآورانه برتر سال دانشگاه» UNSW Innovator of the year بود که برای گرفتن جایزه به اتفاق خانواده به روی جایگاه رفتیم و اتفاقا این حضور خانوادگی با استقبال زیاد دانشجویان و اساتید مواجه شد.

زارع‌پور خاطرنشان کرد: در مدت تحصیل، خداوند دو فرزند دیگر هم به خانواده ما عنایت کرد. بچه‌ها بعد از شنیدن اینکه به خانواده ما و این دو تای آخری گفته‌اند تابعیت غیر ایرانی دارید، کلی خندیدند. خصوصا که دو تا بچه دبستانی سوژه گزارش شده بودند، برایشان جالب و خنده دار بود چون طبق قوانین استرالیا از سال ۱۹۸۶ با ویزای دانشجویی به فرزند کسی تابعیت نمی دهند مگر اینکه خودش ده سال توی استرالیا بماند که فرزندانم زمانیکه دو و چهار ساله بودند برگشتیم ایران.

وی تاکید کرد: من یک ایرانی کرد و متولد اسلام آباد غرب هستم، همه اعضا خانواده ما حتی برای یک لحظه هم تابعیت جمهوری اسلامی ایران را با تابعیت هیچ جای دنیا عوض نمی‌کنند. با افتخار فرزند ایرانیم. هیچکدام از اعضا خانواده من و حتی بستگان درجه یک تابعیت هیچ جای دنیا را ندارند غیر از ایران. فکر کنم ملکه باید دنبال تابعیت اسلام آباد غرب باشد، بالاخره هوا روبه سرما رفته و اروپا هم به سمت مصرف هیزم و خب جنگل‌های زاگرس پر از هیزم. گفته باشیم که هیزم برای سوزاندن آنها نداریم. از همه دوستانی که پیام های طنز در این مورد فرستادند ممنونم.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: متولیان امر هم باید فکری به حال آمران داخلی آمدنیوزها بکنند.

اخبار مرتبط:
روزنامه اصولگرا: مگر آمریکا حاضر به گفت‌و‌گو با ایران است که اصلاح طلبان از پزشکیان می‌خواهند با ترامپ دیدار کند؟
روزنامه اصولگرا: مگر آمریکا حاضر به گفت‌و‌گو با ایران است که اصلاح طلبان از پزشکیان می‌خواهند با ترامپ دیدار کند؟

روزنامه فرهیختگان نوشت: مگر امریکا حاضر به گفت وگو با ایران است که اصلاح طلبان از پزشکیان می خواهند با ترامپ دیدار کند؟

سرلشکر موسوی: با شگفتانه های راهبردی به هرگونه تهدید دشمن پاسخی فراتصور خواهیم داد
سرلشکر موسوی: با شگفتانه های راهبردی به هرگونه تهدید دشمن پاسخی فراتصور خواهیم داد

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس عنوان کرد: دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه با قدرت نظامی و دفاعی بومی، ظرفیت‌های منطقه ای و پاسخ کوبنده و متناسب نیروهای مسلح ایران ناکام ماند.

کیهان: غرب‌گرایان تا حدی خود را در برابر آمریکا حقیر می‌بینند که احتمالا حاضر هستند نشیمن‌گاه «ترامپ» را ببوسند
کیهان: غرب‌گرایان تا حدی خود را در برابر آمریکا حقیر می‌بینند که احتمالا حاضر هستند نشیمن‌گاه «ترامپ» را ببوسند

کیهان نوشت: طیف غرب‌گرا حدی مجنون‌وار خود را در برابر آمریکا حقیر می‌بینند که احتمالا حتی حاضر به این هستند که طبق دستورالعمل سال گذشته ترامپ، نشیمنگاه وی را نیز ببوسند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است