کد خبر : 199082
انتشار : 2022/09/01 - 10:16
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

چرا رئیسی وزرای جدید را به مجلس معرفی نکرد؟

تعیین تکلیف چند وزارتخانه دولت عملا با شروع تعطیلات ۲ هفته‌ای مجلس به آینده موکول شد.

چرا رئیسی وزرای جدید را به مجلس معرفی نکرد؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دولت و مجلس در توافق با یکدیگر بر سر معرفی وزیر کار و تفکیک وزارتخانه صمت و تفکیک مدیریت آنها به توافق رسیده بودند. حجت‌الله عبدالملکی ۲۴خرداد ماه امسال رسما استعفای خود را به رئیس‌جمهور ارائه داد و مهلت ۳ماهه سرپرستی این وزارتخانه تا معرفی وزیر جدید نیز ۲۴شهریورماه به پایان می‌رسد.

با تعطیلات مجلس، معرفی وزیر جدید به بعد از این تاریخ موکول می شود.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی، عضو هیأت رئیسه مجلس به گفت: «آقای محمدهادی زاهدی‌وفا قانوناً تا ۲۳شهریور می‌تواند در جایگاه سرپرست وزارت کار، به امور این وزارتخانه رسیدگی کند و دستورات مقتضی را صادر کند و از صبح ۲۴ شهریور هرگونه تصمیم، دستور یا امضا توسط ایشان فاقد وجاهت قانونی است.» قبل از او، احمد نادری عضو دیگر هیأت رئیسه مجلس گفته بود که قرار است محمدمهدی زاهدی‌وفا از طرف رئیس‌جمهور به‌عنوان وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مجلس معرفی شود.
رئیس‌جمهور بنا به اعلام محمدحسینی، معاون پارلمانی خود قرار است وزرای جدید برای وزارتخانه صنعت و معدن به‌همراه وزارتخانه بازرگانی معرفی کند. به‌احتمال زیاد معرفی ۳وزارتخانه کار، بازرگانی و صنعت و معدن به نیمه دوم سال و مهرماه خواهد افتاد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران هیچ‌گاه آتش‌بس به شیوه آمریکایی‌ها را نپذیرفته است چون آمریکا هر زمان که اراده می‌کند جنگ را از سر می‌گیرد و هر زمان که می‌خواهد در پی آتش بس است که این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیست.

استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد
استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد

محمدرضا موالی‌زاده پنجشنبه هشتم مرداد درباره حملات بامداد امروز به چند شهر خوزستان، اظهار کرد: بر اثر حملات دشمن تروریستی آمریکا، شهرهای شادگان، اروندکنار، شادگان و اهواز را مورد اصابت قرار داد.

افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران
افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی اختصاصی مدعی شد که در پی حمله موشکی اخیر ایران، دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، طرحی برای اجرای یک کمپین هوایی سنگین ۱۰ تا ۱۴ روزه علیه کشورمان به دونالد ترامپ ارائه داده است. هدف اصلی این طرح ادعایی، هدف قرار دادن و از کار انداختن توان و زرادخانه موشکی ایران عنوان شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است