کد خبر : 197995
انتشار : 2022/08/17 - 10:31
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

روزنامه رسالت: در مذاکرات به جایی رسیده ایم که آمریکا باید دستهای خود را بالا ببرد

هوشمندی دولت رئیسی در حوزه سیاست خارجی قابل تقدیر است. طی یک سال اخیر در مذاکرات، مواضع آن طرف میز را رصد کرده است. این رصد تا رسیدن به توافق عزتمندانه ، هوشمندانه و عاری از خسارت ادامه خواهد داشت.

روزنامه رسالت: در مذاکرات به جایی رسیده ایم که آمریکا باید دستهای خود را بالا ببرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ما از طرح‌های فریب‌آمیزی چون «توافق موقت» ، «توافق گام به گام» ، «ضرب‌الاجل‌های پی‌درپی» و «پنجره دیپلماسی در حال بسته شدن است» عبور کرده‌ایم. به نقطه‌ای رسیده‌ایم که باید طرف مقابل دست‌ها را بالا ببرد و حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسد. این اتفاق ان‌شاءاله به زودی با اتکال به خداوند بزرگ خواهد افتاد.

اخبار مرتبط:
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!
درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!

به گزارش رویترز، عربستان سعودی از چین خواسته است به‌طور خصوصی از ایران بخواهد برای مهار حوثی‌ها پس از تسلط آنها بر سواحل دریای سرخ یمن و باب‌المندب اقدام کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است