کد خبر : 197227
انتشار : 2022/08/03 - 15:18
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

آمریکا به دنبال توقیف هواپیمای ماهان در آرژانتین

وزارت دادگستری اعلام کرد که هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ متعلق به امریکا، به علت فروش آن از ماهان‌ایر ایران به امتراسور در سال گذشته، قوانین صادراتی ایالات‌متحده را نقض کرده است...

آمریکا به دنبال توقیف هواپیمای ماهان در آرژانتین

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وزارت دادگستری ایالات‌متحده (DOJ) روز سه‌شنبه درخواست مجوز برای مصادره هواپیمای ایرانی فروخته‌شده به مالکان ونزوئلایی و توقیف‌شده در آرژانتین را صادر کرد.

 

این آژانس در بیانیه‌ای دلیل این کار را ظن ارتباط با گروه‌های تروریستی بین‌المللی بر‎شمرد.

 

ورود نامنتظره‌ی هواپیما به آرژانتین در هشتم ژوئن، برانگیزاننده نگرانی‌های بسیاری به تبع روابط این کشور با ایران و ونزوئلا و شرکت‌های تحریم‌شده از سوی امریکا بود.

 

هواپیمای مورد نظر به محض فرود توسط مقامات محلی زمین‌گیر شد.

 

وزارت دادگستری گفت که درخواست مصادره برای توقیف هواپیما در دادگاه منطقه‌ای ایالات‌متحده، پس از اعلام حکم نوزدهم جولای صورت گرفت… حکمی که بر مبنای آن این هواپیما به سبب نقض قوانین کنترل صادرات، قابل مصادره‌شدن است.

 

وزارت دادگستری اعلام کرد که هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ متعلق به امریکا، به علت فروش آن از ماهان‌ایر ایران به امتراسور در سال گذشته، قوانین صادراتی ایالات‌متحده را نقض کرده است.

 

هر دوی این شرکت‌ها به اتهام همکاری با سازمان‌های تروریستی توسط ایالات‌متحده تحریم شده‌اند.

 

متیو اولسن، دستیار دادستان کل از بخش امنیت ملی وزارت دادگستری در بیانیه‌ای گفت: «وزارت دادگستری، معاملاتی را که ناقض تحریم‌ها و قوانین صادراتی ما هستند، نخواهد پذیرفت.»

 

ماهان‌ایر به سبب ارتباطش با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، که از سوی ایالات‌متحده سازمانی تروریستی معرفی شده است، تحریم شده.

 

ایالات‌متحده در سال ۲۰۱۹ کونویاسا را به سبب ارتباط آن با دولت نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا تحریم کرد.

 

متیو گریوز، دادستان ایالات‌متحده گفت: «توقیف این هواپیما، نشان‌دهنده‌ی عزم ما برای پاسخ‌گویی به کسانی است که به دنبال نقض تحریم‌های ایالات‌متحده و قوانین کنترل صادرات هستند.»

 

در این هواپیما ۱۴ ونزوئلایی و ۵ ایرانی در حال سفر بودند. هفت نفر از این گروه هنوز در آرژانتین در باز‎داشت به سر می‌برند.

 

وزارت خارجه آرژانتین بلافاصله به درخواست‌های اظهار‎نظر پاسخ نداد.

 

اخبار مرتبط:
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!
درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!

به گزارش رویترز، عربستان سعودی از چین خواسته است به‌طور خصوصی از ایران بخواهد برای مهار حوثی‌ها پس از تسلط آنها بر سواحل دریای سرخ یمن و باب‌المندب اقدام کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است