کد خبر : 196729
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۰۷ - 14:20
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

سیل در چالوس ۳ قربانی گرفت

محمدی سرپرست مدیریت بحران مازندران: مسیر ۱۰ روستا به دلیل آورده در محور فرعی ناتر دلیر شهرستان چالوس مسدود و روستای واسکول در محاصره سیلاب است و تاکنون ۳ جنازه پیدا شد.

سیل در چالوس ۳ قربانی گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اول جاده دلیر روستای فولادکلا ۳۰ نفر در محاصره سیل و دو نفر داخل رودخانه افتاده‌اند.

مسیر کندوان با گل ولای آسیب دیده و مشکل برای تردد خودرو مسافران وجود دارد.

اخبار مرتبط:
وزیر نیرو: ابرها را در آبان و آذر بارور می‌کنیم
وزیر نیرو: ابرها را در آبان و آذر بارور می‌کنیم

علی آبادی، وزیر گفت: بارورسازی ابرها در دنیا سابقه دارد، اما در کشور ما چیز جدیدی است و امیدواریم در آبان و آذر ماه مردم آثار آن را ببینند.

چرا زنان هنوز از گواهینامه موتور محرومند؟
چرا زنان هنوز از گواهینامه موتور محرومند؟

مسئله موتورسواری زنان در ایران سال‌هاست محل بحث اجتماعی و قانونی است؛ موضوعی که به‌گفته کارشناسان نه بحرانی لاینحل، بلکه مسئله‌ای قابل سامان با اجتهاد پویا و اصلاح قوانین است.

پشت پرده جدال طهماسب و قیاسی
پشت پرده جدال طهماسب و قیاسی

امیرحسین قیاسی با سبک گفت‌و‌گو محور و شوخی‌های جسورانه، مرز‌های برنامه‌های تلویزیونی ایران را جابه‌جا کرده و انتقاد چهره‌های شاخص را برانگیخته است؛ نقد‌هایی که بیشتر ناشی از شکاف نسلی و نگرش متفاوت به واقعیت‌های جامعه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است