کد خبر : 196531
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ - 10:58
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

کیهان: سفر بایدن به خاورمیانه به آگهی ترحیم فوت آمریکا شباهت داشت

کیهان نوشت: غربگرایان داخلی خیلی بیشتر از آمریکا و متحدانش از این نشست عصبانی شده و مثل همیشه به پرت و پلا گویی افتاده‌اند! مثلاً می‌گویند چرا از روسیه حمایت می‌کنیم؟! 

کیهان: سفر بایدن به خاورمیانه به آگهی ترحیم فوت آمریکا شباهت داشت

به گزارش سایت خبری مدارا، روزنامه کیهان در ستون «گفت و شنود» شماره امروز خودش نوشت:

گفت: آمریکا و متحدانش از موفقیت ایران در نشست
سه‌جانبه تهران بدجوری به خشم آمده‌اند و به نوشته روزنامه آلمانی هندلز بلات؛ این نشست موقعیت آمریکا را با چالش جدی رو‌به‌رو ساخته و به شدت تضعیف کرده است.
گفتم: در عوض، رسانه‌های غربی، از جمله اینترسپت نوشته است «سفر بایدن به خاورمیانه نماد عمیق سقوط راهبردی آمریکاست و به آگهی ترحیم فوت این کشور شبیه است».
گفت: غربگرایان داخلی خیلی بیشتر از آمریکا و متحدانش از این نشست عصبانی شده و مثل همیشه به پرت و پلا گویی افتاده‌اند! مثلاً می‌گویند چرا از روسیه حمایت می‌کنیم؟!
گفتم: برای اینکه جلوی گسترش ناتو ایستاده و این ایستادگی با امنیت ایران هم رابطه مستقیم دارد.
گفت: می‌گویند از کجا معلوم که روسیه خیانت نکند؟!
گفتم: چرا نسبت به خیانت‌ها و جنایت‌های آمریکا که تمامی نداشته و ندارد ساکتند و حمایت هم می‌کنند، اما درباره تعامل با روسیه که تاکنون بارها با ایران همراهی کرده است از عصبانیت یقه جرّ می‌دهند؟! ثانیاً از آنجا که به هیچ قدرتی وابسته نیستیم، در این تعامل، حتی احتمال نقض‌عهد را هم بی‌پاسخ نمی‌گذاریم.
گفت: ‌ای عوام! قطب‌نمای این جماعت غربگرا غیر از آمریکا هیچ نقطه دیگری را نشان نمی‌دهد!
گفتم: ایول! اگر از آنها بپرسی آمریکا چند حرفه؟! با عصبانیت جواب می‌دهند؛ زبونتو گاز بگیر! آمریکا قربونش برم حرف نداره!
اخبار مرتبط:
ویتکاف: حتی یک درصد غنی‌سازی را هم از ایران نمی‌توانیم بپذیریم!
ویتکاف: حتی یک درصد غنی‌سازی را هم از ایران نمی‌توانیم بپذیریم!

استیو ویتکاف، نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در خاورمیانه در مصاحبه با شبکه ABC با بیان این که این کشور خواهان توافق با ایران است، گفت: «ما یک خط قرمز بسیار بسیار روشن داریم و آن مسئله غنی‌سازی است. ما حتی یک درصد ظرفیت غنی‌سازی را هم نمی‌توانیم بپذیریم. ما پیشنهادی به ایرانی‌ها داده‌ایم که فکر می‌کنیم به برخی از این مسائل بدون بی‌احترامی به آن‌ها می‌پردازد. و این مهم است. ما می‌خواهیم به یک راه‌حل برسیم. و فکر می‌کنیم که خواهیم توانست.»

مکان و زمان دور پنجم مذاکرات تعیین شد
مکان و زمان دور پنجم مذاکرات تعیین شد

یک منبع آگاه تایید کرد که دور جدید مذاکرات ایران و‌ آمریکا هفته آینده در ایتالیا برگزار خواهد شد.

پروسه استیضاح یک وزیر دولت استارت زده شد
پروسه استیضاح یک وزیر دولت استارت زده شد

یک نماینده مجلس از جمع‌آوری امضا برای استیضاح یکی از وزرای کابینه دولت چهاردهم خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است