کد خبر : 196398
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۳۱ - 13:27
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فعال سیاسی اصولگرا : رئیسی ، محسن رضایی را با سلام و صلوات معاون اقتصادی کرد، بعد او را از شرکت در جلسات اقتصادی حذف کرد

رئوفیان دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین گفت: اگر در انتخاب معاونان رئیس‌جمهور به عواقب ناشی از عدم هماهنگی بین آنان توجه لازم صورت می‌گرفت، امروز مردم ما شاهد اتفاق تلخ محدود کردن اختیارات معاون اقتصادی رئیس‌جمهور نبودند و مجبور به تحمل خسارت‌های ناشی از این اقدام نادرست در معیشت خود نمی‌شدند.

فعال سیاسی اصولگرا : رئیسی ، محسن رضایی را با سلام و صلوات معاون اقتصادی کرد، بعد او را از شرکت در جلسات اقتصادی حذف کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ابوالقاسم رئوفیان فعال سیاسی اصولگرا ، در پاسخ به این سوال که با توجه به وضعیت سیاسی کشور و یکدستی دولت و مجلس، این روزها حمایت اصولگرایان از دولت کم شده است شما نشانه این کم شدن حمایت را در کجا می‌بینید، گفت: نماد یکدستی دولت و مجلس در نوشتن نامه ۲۲۰ نفر از نمایندگان مجلس به آقای رئیسی بود که با گذشت یک سال آن یکدستی دیگر مشاهده نمی‌شود. ضمن آنکه نباید یکدست بودن دولت و مجلس را همزمان به پای جبهه بزرگ اصولگرایی که دربردارنده طیف‌ها و رویکردهای متفاوت است، بنویسیم.

وی تصریح کرد: آن زمان که این نامه نوشته شد، برخی از فعالان سیاسی جبهه اصولگرایی موافق این حرکت نبوده و اعلام کردند در شان مجلس نیست که به عنوان قوه مستقل که باید در راس امور باشد، بیش از ۲۰۰ نماینده بیایند و شخصی را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دعوت کنند اما این اتفاق در نهایت افتاد.

عضو جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت گفت: اگر در انتخاب معاونان رئیس‌جمهور به عواقب ناشی از عدم هماهنگی بین آنان توجه لازم صورت می‌گرفت، امروز مردم ما شاهد اتفاق تلخ محدود کردن اختیارات معاون اقتصادی رئیس‌جمهور نبودند و مجبور به تحمل خسارت‌های ناشی از این اقدام نادرست در معیشت خود نمی‌شدند. محسن رضایی را با سلام و صلوات به عنوان معاون اقتصادی رئیس‌جمهور برمی‌گزینند و بعد از مدتی به دلیل ناهماهنگی با معاون اول بدون در نظر گرفتن پایگاه اجتماعی و شئونات وی ایشان را از شرکت در جلسات اقتصادی حذف می‌کنند که به اعتقاد من این خود از مصادیق بارز تصمیم‌گیری به دور از محاسبات و پیش‌بینی‌های لازم است که متاسفانه در عالی‌ترین سطح مدیریتی کشور صورت می‌گیرد.

دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین خطاب به مسئولان کشور گفت: امروز به عنوان یک فعال سیاسی-حزبی در مورد نگرانی نسبت به استمرار کاهش مشارکت سیاسی و حضور مردم پای صندوق‌های رای هشدار می‌دهم و می‌گویم چنانچه فکری در رفع این بحران نشود با پدیده نگران‌کننده‌ای بحران هویت ملی روبرو خواهیم شد. بحران هویت ملی، تضعیف قدرت ملی را درپی دارد. اگر هویت ملی که زیرساخت قدرت و منافع ملی است دچار بحران شود و توجه کافی به آن نشود، نظام در معرض خطرجدی قرار خواهد گرفت.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است