واکنش میرسلیم به انتقاد درباره کفش خارجی خود/ هدیه بود
سید مصطفی میر سلیم درباره ماجرای پوشیدن کفش خارجی در مجلس توییتی را منتشر کرد.
به گزارشسایت خبری مدارا؛ میرسلیم نوشت: پوشیدن کفش کتانى خارجى ولو هدیهاى باشد از سالها قبل، در صحن #مجلس، کار موجهى نیست. اصالت با تولیدات داخلى و تشویق آن است حتى اگر برترین #کیفیت را نداشته باشد.
کیهان نوشت: کانالهای زنجیرهای مثل خبرآنلاین و انتخاب و خبر فوری و آخرین اخبار و دنیای اقتصاد و... باز هم به صف شدند. اینبار درباره نکتهسنجی مدیر مسئول کیهان و کاغذپاره و باطله نامیدن «مکانیسم ماشه».
جانشین رییس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: تجهیزات آسیب زیادی ندیده است و ما آنقدر تجهیزات داریم که اگر بخواهیم برای ۱۰ سال بجنگیم، توان این کار را داریم. در واقع، تجهیزات چندان مهم نیستند؛ مهم روحیه است. گفته میشود که روحیه سه چهارم قواست. نیروی مسلح ما هم تجربه دارد، هم آموزش دیده است، هم تجهیزات نوین دارد و هم روحیه بالایی دارد.