کد خبر : 192729
انتشار : 2022/06/03 - 00:10
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

واکنش معاون اول رئیس جمهور به گرانی ها: بروید جنوب تهران خرید کنید، قیمت مناسب است!

محمد مخبر در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره گرانی اظهار کرد: بروید جنوب تهران خرید کنید، قیمت مناسب است!

واکنش معاون اول رئیس جمهور به گرانی ها: بروید جنوب تهران خرید کنید، قیمت مناسب است!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ معاون اول رئیس جمهور در پایان در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا خرید می‌رود یا خیر، تصریح کرد: همه خریدهای منزل را خودم انجام می‌دهم. در جنوب شهر خرید می‌کنم. هر کسی لاکچری زندگی می‌کند، باید هزینه‌اش را بپردازد.

معاون اول رئیس جمهور با بیان این که به لحاظ کالای اساسی، جزء کشورهایی هستیم که کالاهای اساسی بدون هیچ اختلالی تأمین و توزیع شده است؛ گفت: امیداوریم برنامه تصویب قیمت ها را داشته باشیم. همکاری مردم بسیار خوب بوده است. مردم با فرهنگ بالایی عمل کردند. کشورهای اروپایی رفتند فروشگاه‌ها را غارت کردند. سهیمه بندی کردند، اما مردم ما همکاری داشتند و دولت تدبیر دیده بود، کمبود هیچ کالایی را نداشتیم. تغییر قیمت باعث شد کالاها فقط و فقط کمی دیر برسد. امیدار به تثبیت قیمت‌ها هم هستیم.

اخبار مرتبط:
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس

دفتر نخست‌وزیری پاکستان اعلام کرد شهباز شریف نگرانی عمیق خود را در مورد تشدید تنش در منطقه خلیج فارس ابراز کرده است.

فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد
فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد

وزارت امور خارجهٔ فرانسه از احضار کاردار سفارت ایران در پاریس به این وزارتخانه خبر داد؛ این احضار درپی ادعای بازداشت کارکنان سفارت فرانسه در تهران انجام شده است.

سپاه پاسداران: نظامیان آمریکایی در حمله سپاه به مجتمع الرکبان در اردن کشته شدند
سپاه پاسداران: نظامیان آمریکایی در حمله سپاه به مجتمع الرکبان در اردن کشته شدند

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از کشته نظامیان آمریکایی در حمله سپاه به مجتمع الرکبان در اردن خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است