کد خبر : 192586
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۱۱ - 17:39
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

جان باختگان «متروپل» ذیل بنیاد شهید قرار نمی‌گیرند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت:جریانات مطالبه‌گری جدی از گذشته وجود داشته که مطالبات صنفی ایثارگران را پیگیری می‌کردند؛ بعید هم نیست که همانند سایر مطالبات صنفی مورد طمع قرار بگیرند.

جان باختگان «متروپل» ذیل بنیاد شهید قرار نمی‌گیرند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: جریانات مطالبه‌گری جدی از گذشته وجود داشته که مطالبات صنفی ایثارگران را پیگیری می‌کردند؛ بعید هم نیست که همانند سایر مطالبات صنفی مورد طمع قرار بگیرند.

وی در ادامه افزود: منابع، اعتبارات و بودجه مصوب دولت محدود است و طبیعتا توانایی پاسخگویی به همه نیست که خود این امر نارضایتی و شکاف ایجاد می‌کند. اساس تجمعات صنفی و پیگیری مطالبات، قانونی است که جنس اکثر آنها مردمی و اجتماعی است عده‌ای هم که خود را لیدر می‌دانند ممکن است خیلی موجه نباشند و بیشتر دنبال مسائل شخصی هستند تا مطالبه مردم.

 

 

اخبار مرتبط:
ورود دانشجویان به جلسات امتحان، پس از توزیع برگه ها ممنوع شد
ورود دانشجویان به جلسات امتحان، پس از توزیع برگه ها ممنوع شد

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه ورود دانشجویان به جلسات امتحان، پس از توزیع برگه ها ممنوع شد، گفت: از این ترم، درب حوزه‌های امتحانی رأس ساعت بسته خواهد شد

سال ۱۴۰۳ چند نفر فوت کردند؟
سال ۱۴۰۳ چند نفر فوت کردند؟

مرکز رصد جمعیت سازمان ثبت احوال اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۵۸ هزار و ۸۴۸ واقعه فوت در کل کشور به ثبت رسیده است.

احضار ۷۰ نفر در ارتباط با انفجار بندر رجایی ‌
احضار ۷۰ نفر در ارتباط با انفجار بندر رجایی ‌

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: تاکنون حدود ۷۰ نفر از افرادی که با حادثه بندرشهید رجایی مرتبط بودند به عنوان مطلع، مرتبط یا متهم، شناسایی و بعضا احضار، جلب و دعوت به مصاحبه شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است