کد خبر : 191879
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۵ - 12:42
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اقتصادی
چاپ

علی دایی خبر خرید کارخانه فولاد بردسیر را تکذیب کرد

علی دایی در استوری اینستاگرام خود نوشت: خبر منتشر شده اخیر در خصوص خرید کارخانه فولاد توسط بنده خلاف واقعیت است. اشاره او به خبری است که روز گذشته در رسانه ها منتشر شده و بر اساس آن ادعا شده بود که دایی با خرید کارخانه فولاد بردسیر در استان کرمان، این کارخانه را از ورشکستگی، و دو هزار نفر از کارکنان آن را از بیکاری نجات داده است.

علی دایی خبر خرید کارخانه فولاد بردسیر را تکذیب کرد

به گزارش سایت خبری مدارا، علی دایی در استوری اینستاگرام خود نوشت: خبر منتشر شده اخیر در خصوص خرید کارخانه فولاد توسط بنده خلاف واقعیت است.

اشاره او به خبری است که روز گذشته در رسانه ها منتشر شده بود.

در خبر مذکور ادعا شده بود که «علی دایی کارخانه فولاد بردسیر کرمان را که در آستانه ورشکستگی و تعطیلی بود، خرید تا این کارخانه به فعالیت و حیات خود ادامه دهد. دایی با این کار ۲۰۰۰ کارگر را از بیکاری نجات داد که کاری بی‌نظیر محسوب می‌شود و در این اوضاع بد اقتصادی مردم ایران، خیلی به خانواده این کارگران کمک خواهد کرد.»

در این خبر همچنین ادعا شده بود که «علی دایی که برای بازدید و انجام کارهای مربوطه به این کارخانه در کرمان سر زده بود، به شدت مورد استقبال کارکنان این کارخانه قرار گرفت و آن‌ها از اسطوره فوتبال ایران تقدیر و تشکر کردند.»

با این حال، در شرایطی که این اقدام علی دایی واکنش های تحسین برانگیزی را نیز به دنبال داشته، امروز دایی اصل خبر را تکذیب کرد.

اخبار مرتبط:
زمان واریز اعتبار مرحله چهارم کالابرگ اعلام شد
زمان واریز اعتبار مرحله چهارم کالابرگ اعلام شد

به گفته سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک، تاکنون حدود ۴میلیون و ۶۳۲هزار و ۹۰۸ نفر سرپرست خانوار با مانده صفر مرحله چهارم کالابرگ را استفاده کرده اند.

دهک‌بندی یارانه‌بگیران تغییر کرد/ این افراد رسماَ از لیست یارانه‌بگیران حذف شدند
دهک‌بندی یارانه‌بگیران تغییر کرد/ این افراد رسماَ از لیست یارانه‌بگیران حذف شدند

دولت به وسیله پایگاه رفاه ایرانیان شیوه دهک بندی یارانه بگیران را دگرگون کرده و به دنبال حذف خانواده‌ها از لیست یارانه بگیران است تا کسری بودجه دولت به هر طریقی جبران شود.

آمار خیره‌کننده از افزایش فروش موتورسیکلت
آمار خیره‌کننده از افزایش فروش موتورسیکلت

طی روزهای اخیر گزارش سالانه شرکت دیجی کالا در سال ۱۴۰۳ منتشر شده که آمار جالب توجهی در خود دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است