کد خبر : 190876
انتشار : 2022/05/11 - 10:03
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

وزیر کشور: قیمت این چهار کالا تغییر می‌کند

وزیر کشور گفت: در طرح اصلاح یارانه‌ها، قیمت مرغ، تخم مرغ، لبنیات و روغن می‌تواند تغییر پیدا کند و هیچ کالای دیگری حق افزایش قیمت ندارد.

وزیر کشور: قیمت این چهار کالا تغییر می‌کند

به گزارش مدارا، وحیدی در گفتگویی با اشاره به تصمیمات دولت برای اجرای سیاست اصلاح نظام یارانه ای، اظهار کرد: در طرح اصلاح یارانه، قیمت مرغ، تخم مرغ، لبنیات و روغن می‌تواند تغییر پیدا کند و هیچ کالای دیگری حق افزایش قیمت ندارد. از سویی هیچ فردی اجازه ندارد با توجیه اینکه این ۴ قلم کالا گران شد، قیمت حمل‌ونقل و سایر کالاها را بالا ببرد، چون جبران هزینه در این طرح دیده شد همچنین به مصرف‌کنندگان این چهار قلم کالا بدلیل گران شدن آن‌ها یارانه پرداخت خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه مردمی کردن یارانه‌ها و عادلانه کردن آن گام مهمی است، ادامه داد: گام بزرگی در اقتصاد شروع شد که به شکوفایی کشور می‌انجامد و اهداف مهمی را دنبال می‌کند و یکی از مهمترین اهداف طرح بزرگ اقتصادی این است که یارانه‌های دولت به دست مردم برسد.

وحیدی با بیان اینکه بر اساس برآوردها ۳۰ درصد یارانه‌ها به دست مردم می‌رسد، افزود: این گام بزرگ ما را به سمت عادلانه کردن یارانه‌ها جلو می‌برد و مردم در سطح استان ها، شهرها و روستاها از نعمات این اصلاح یارانه‌ای برخوردار خواهند شد، بنابراین لازم است این کار به شکل بسیار قوی در همه سطوح، مدیریت شود.

وزیر کشور گفت: یکی از وظایف استانداران این است که کاملاً این موضوع را دنبال کنند.

وحیدی گفت: الآن اختیارات خوبی به سازمان تعزیرات به ویژه در حوزه کنترل واگذار شد، تعزیرات قبلاً یک مقداری محدودیت داشت و با اختیارات جدیدی که به آن‌ها داده شد می‌توانند نسبت به کنترل قیمت‌ها اقدام کنند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران هیچ‌گاه آتش‌بس به شیوه آمریکایی‌ها را نپذیرفته است چون آمریکا هر زمان که اراده می‌کند جنگ را از سر می‌گیرد و هر زمان که می‌خواهد در پی آتش بس است که این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیست.

استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد
استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد

محمدرضا موالی‌زاده پنجشنبه هشتم مرداد درباره حملات بامداد امروز به چند شهر خوزستان، اظهار کرد: بر اثر حملات دشمن تروریستی آمریکا، شهرهای شادگان، اروندکنار، شادگان و اهواز را مورد اصابت قرار داد.

افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران
افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی اختصاصی مدعی شد که در پی حمله موشکی اخیر ایران، دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، طرحی برای اجرای یک کمپین هوایی سنگین ۱۰ تا ۱۴ روزه علیه کشورمان به دونالد ترامپ ارائه داده است. هدف اصلی این طرح ادعایی، هدف قرار دادن و از کار انداختن توان و زرادخانه موشکی ایران عنوان شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است