کد خبر : 190440
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۱۸ - 03:09
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

به این افراد کوپن داده می‌شود

فارس نوشت: معاون اقتصادی رئیس جمهور ضمن تشریح ارزش یارانه نقدی و کالا برگ بابت توزیع عادلانه یارانه ارز 4200 تومانی، گفت: این یارانه به هشت دهک اختصاص می یابد.

به این افراد کوپن داده می‌شود

به گزارش مدارا، محسن رضایی در خبر شبکه یک سیما اظهار داشت: دلار ۴۲۰۰ تومانی که به  صورت ارزان به تجار داده می شد، الان همان پول بصورت کالا برگ در اختیار مردم قرار می گیرد.

 

معاون اقتصادی رئیس جمهور افزود: در دو ماه اول ارزش کالا برگ بصورت نقد و اعتبار به حساب مردم واریز می شود  تا از این پول استفاده کنند تا فشار ناشی از گرانی ها کاهش یابد اما پس از دو ماه با توجه به قانون مجلس طرح بصورت کالا برگ ادامه می یابد.

 

وی در مورد ارزش کالا برگ برای طبقات بالا و پایین جامعه، گفت: براساس تصمیمی که شب گذشته اتخاذ شد مقرر شد به هر نفر از طبقات پایین جامعه کالا برگ به ارزش ۴۰۰ هزار تومان و به طبقات بالا ۳۰۰ هزار تومان داده شود.

 

وی اظهار کرد: در راستای توزیع عادلانه یارانه ارز ۴۲۰۰ تومانی ماهانه ۴۰۰ هزار تومان به حساب هر نفر از ۳ دهک اول و ۳۰۰ هزار تومان به حساب هر نفر در ۵ دهک بعدی واریز می شود.

 

* رقم های اعلام شده قطعی نیست

 

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور در ادامه گفت: پرداخت مبلغ ۴۰۰ هزارتومان و ۳۰۰ هزارتومان که اعلام کردم، برآورد کارشناسان است و هنوز قطعی نشده است. به‌زودی رقم قطعی یارانه پرداختی را اعلام می‌کنیم.

اخبار مرتبط:
سردار اسماعیل کوثری: خروج از NPT منتفی نشده‌است
سردار اسماعیل کوثری: خروج از NPT منتفی نشده‌است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: هر زمان نظام به این نتیجه برسد و لازم باشد حتما خروج از NPT تصویب می کنیم بنابراین طرح «خروج از NPT» منتفی نشده است.

کنایه تند کرباسچی به تندروها: مغز آدم سالم از بازگشت تحریم‌ها خوشحال نمی‌شود
کنایه تند کرباسچی به تندروها: مغز آدم سالم از بازگشت تحریم‌ها خوشحال نمی‌شود

از نخستین ساعات بامداد دیروز یک‌شنبه، خبر فعال شدن مکانیسم ماشه فضای سیاسی ایران را تحت تاثیر خود قرار داد؛ موضوعی که از مدت‌ها قبل درباره‌اش گمانه‌زنی می‌شد و حالا، با رسمی شدن آن، بار دیگر بازار انتقام‌گیری سیاسی مخالفان برجام داغ شده است. جریانات مخالف برجام که غالب آنها را جریانات تندرو تشکیل می‌دهند، حالا با خوشحالی می‌گویند که همه‌چیز مطابق پیش‌بینی‌شان پیش رفته و برجام به‌طور کامل به خاک سپرده شده است.

حقیقت پور: قطعنامه‌های شورای امنیت پخت‌وپز احمدی‌نژاد و جلیلی است
حقیقت پور: قطعنامه‌های شورای امنیت پخت‌وپز احمدی‌نژاد و جلیلی است

اگر مناظره روحانی و جلیلی به بلیت‌فروشی بکشد، حاضر هستم بلیت بخرم که آن را ببینم. بعد از انقلاب وارد استادیوم آزادی نشدم، اما به خاطر این مناظره حاضر هستم بلیت بخرم و بروم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است