کد خبر : 189692
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۷ - 11:17
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران با چند پرستار/ رضا تنها بیاید

مجری، بازیگر و فیلمساز می‌گوید در حال حاضر حاج‌مهدی عباسی نامی که یکی از مالکان بزرگ شمیران تهران است، به او گفته است در خیابان نیاوران یک آپارتمان ۱۵۰ متری با تمام امکانات و چند پرستار آماده کرده است که رضا رویگری بیاید، فقط تنها.

آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران با چند پرستار/ رضا تنها بیاید

به گزارش مدارا، علیرضا غروی، مجری، بازیگر و فیلمساز می‌گوید در حال حاضر حاج‌مهدی عباسی نامی که یکی از مالکان بزرگ شمیران تهران است، به او گفته است در خیابان نیاوران یک آپارتمان ۱۵۰ متری با تمام امکانات و چند پرستار آماده کرده است که رضا رویگری بیاید، فقط تنها.

او که اظهار می‌کند از دوستان بسیار نزدیک رضا رویگری است و در جریان زندگی خصوصی این هنرمند قرار دارد، در حالی که بغض کرده است می‌گوید: وقتش رسیده حرف بزنم و بگویم که چقدر به رضا ظلم شده است.

اخبار مرتبط:
حال «ایرج» خوب نیست/ خواننده پیشکسوت در بستر بیماری
حال «ایرج» خوب نیست/ خواننده پیشکسوت در بستر بیماری

خواننده پیشکسوت در بستر بیماری شرایط جسمانی ایرج (حسین) خواجه‌امیری خواننده پیشکسوت موسیقی مساعد نیست و در منزل تحت مراقبت‌های ویژه است.

درگذشت ساینا منصف، هنرمند جوان در پی تصادف
درگذشت ساینا منصف، هنرمند جوان در پی تصادف

ساینا منصف، هنرمند جوان تئاتر بر اثر تصادف درگذشت.

یادداشت | گذشته فراتر از کلیشه
یادداشت | گذشته فراتر از کلیشه

نخستین موضوعی که در خانه جلال جلب توجه می‌کند، وفاداری به اقتصاد بصریِ دهه ۵۰ است؛ اقتصادی که در آن نشانه‌های مدرن امروزی تقریباً حذف شده‌اند و جهان با عناصر ملموس و کم‌زرق‌وبرق ساخته می‌شود؛ تلفن ثابت، نوار کاست، ضبط‌صوت، دفترچه، سیگار، پیپ، چراغ‌های کم‌نور، کتری، مبل‌های ساده، درهای چوبی و چ تلفن عمومی. این جزئیات، فقط لوازم صحنه نیستند؛ آن‌ها شواهد یک نظم زمانی‌اند. تماشاگر از خلال همین اشیا می‌فهمد که با جهانی مواجه است که هنوز در منطق دیجیتال، شتاب‌زدگی و مصرف‌گرایی معاصر زندگی نمی‌کند، بلکه بر پایه‌ کندی، مکث، تماس مستقیم و واسطه‌های مادیِ ارتباط بنا شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است