کد خبر : 189100
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۴ - 09:20
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

پاری‌سن‌ژرمن قهرمان زودهنگام لیگ فرانسه شد

دیدار تیم‌های فوتبال پاری‌سن‌ژرمن و لانس در هفته سی و چهارم لیگ یک فرانسه با تساوی به پایان رسید اما قهرمانی زودهنگام پاریسی‌ها مسجل شد.

پاری‌سن‌ژرمن قهرمان زودهنگام لیگ فرانسه شد

به گزارش مدارا، دیدار تیم‌های فوتبال پاری‌سن‌ژرمن و لانس شنبه شب از ساعت ۲۳:۳۰ در چارچوب هفته سی و چهارم لیگ یک فرانسه با قضاوت آموری دلرو ۴۴ ساله در ورزشگاه پارک دو پرنس برگزار شد و با نتیجه یک بر یک مساوی به پایان رسید.

با این تساوی پاری‌سن‌ژرمن توانست چهار هفته مانده به پایان لیگ، دهمین قهرمانی خود در لاشامپیونه فرانسه را جشن بگیرد. پاریسی‌ها که عملکرد پرانتقادی‌ در فصل جاری داشته و بارها در ورزشگاه خانگی خود نیز از سوی هوادارانشان‌ مورد اعتراض شدید قرار گرفتند، فصل سخت خود را با شیرینی به اتمام رساندند.

با این قهرمانی تعداد قهرمانی های پاری‌سن‌ژرمن به عدد ۱۰ رسید تا به همراه تیم سنت اتین پر افتخار ترین تیم های لوشامپیونه فرانسه لقب بگیرند. این اولین قهرمانی مشترک لیونل مسی و سرخیو راموس در لباس پاری‌سن‌ژرمن بود.

پاریسی‌ها که در این فصل، لیگ قهرمانان اروپا و جام‌ حذفی را از دست داده بودند، قصد داشتند تا با پیروزی برابر لانس، قهرمانی زودهنگام خود را جشن بگیرند.

بازی در نیمه نخست اصلا جذاب و تماشگر پسند نبود و دو تیم با تساوی بدون گل به رختکن رفتند.

در نیمه دوم تیم لانس از دقیقه ۵۶ با اخراج کوین دانسو مدافع خود، ۱۰ نفره شد تا کار برای گلزنی شاگردان پوچتینو راحت تر شود و سرانجام در دقیقه ۶۸ با یک شوت بسیار دیدنی از لیونل مسی به گل اول خود دست پیدا کنند.

اما این پایان کار نبود و تیم ده نفره لانس توانست در دقیقه ۸۸ توسط جین کورنتین گل تساوی را به ثمر برساند.

در نهایت این بازی با نتیجه یک بر یک مساوی به پایان رسید تا پاری‌سن‌ژرمن چهار هفته مانده به پایان لیگ و با ۷۸ امتیاز قهرمان لیگ یک فرانسه شود.

لانس نیز با ۵۴ امتیاز در رده هفتم قرار گرفت تا همچنان امید برای کسب سهمیه لیگ اروپا را زنده نگه دارد.

اخبار مرتبط:
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت

خبر درگذشت دیوگو ژوتا جامعه فوتبال را به شوک فرو برد.

رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد
رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد

مدافع - هافبک استقلال در لیگ بیست‌وپنجم نیز با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت.

تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در سازمان لیگ جلسه‌ای داشتیم و فشردگی لیگ را امسال داریم. مدیران عامل باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و پیکان تشریف آورده بودند که موضوع استانداردسازی ورزشگاه‌های تهران بود ولی به آنها اعلام کردم که بازی‌ها احتمالا پنج روز یک بار است که بیشتر آن چهار روز یک بار است و در دو نوبت هم به سه روز یک بار باید برسیم، اما سازمان لیگ دنبال این است که چهار روز یک بار که استاندارد است انجام دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است