کد خبر : 188549
انتشار : 2022/04/19 - 23:45
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سفارت ایران در اوکراین فعالیت خود را از سر گرفت

سفیر جمهوری اسلامی ایران در پایتخت اوکراین گفت که سفارت ایران در شهر اوکراین از ۱۸ فروردین فعالیت‌های خود را از سرگرفته است.

سفارت ایران در اوکراین فعالیت خود را از سر گرفت

به گزارش مدارا، سفیر جمهوری اسلامی ایران در پایتخت اوکراین گفت که سفارت ایران در شهر اوکراین از ۱۸ فروردین فعالیت‌های خود را از سرگرفته است.

منوچهر مرادی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در اوکراین از آغاز مجدد فعالیت‌ها سفارت ایران در شهر کی‌یف خبر داد.

او امروز سه شنبه در حساب توییتری خود نوشت: «سفارت جمهوری اسلامی ایران در اوکراین از ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ فعالیت مجدد خود را در شهر کی‌یف آغاز نموده است.»

مرادی ادامه داد: «فعالیت سفارت طی روزهای پس از جنگ، چه در داخل اوکراین و چه با استقرار موقت در مولداوی هرگز متوقف نشد و اکنون همکاران در محل سفارت در کی یف آماده ارائه خدمت به هموطنان عزیز هستند.»

به دنبال کشیده شدن درگیری‌ها بین نیروهای روسیه و اوکراین به نزدیکی شهر کی‌یف، سفارت ایران فعالیت‌هایش در این شهر را متوقف کرد و به مولداوی منتقل شد.

سفیر کشورمان در این باره گفته بود: «با توجه به عدم امکان ادامه فعالیت سفارت در شهر کی‌یف، تصمیم به استقرار موقت در شهر کیشینف پایتخت مولداوی گرفته شد این انتخاب هم به دلیل نزدیکی این کشور به اوکراین است و هم به دلیل این که سفیر جمهوری اسلامی ایران در اوکراین همزمان سفیر اکردیته در جمهوری مولداوی است.»

منوچهر مرادی هفته پیش گفته بود که در روزهای آینده سفارت ایران مجددا خدمات دهی و فعالیت‌هایش را از سر خواهد کرد.

اخبار مرتبط:
سوئد از مقامات سفارت ایران خواست تا خاک این کشور را ترک کند
سوئد از مقامات سفارت ایران خواست تا خاک این کشور را ترک کند

وزارت امور خارجه سوئد امروز چهارشنبه اعلام کرد که سفیر ایران را احضار کرده و از یکی از مقامات سفارت ایران در استکهلم خواسته است تا خاک این کشور را ترک کند.

وزیرخزانه‌ داری آمریکا: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره ایران داشتیم
وزیرخزانه‌ داری آمریکا: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره ایران داشتیم

اسکات بسنت ادعا کرد: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره قطع روابط مالی شان با ایران داشتیم.

سامانه دریافت گزارش درباره ایرانیان مخالف نظام از دسترس خارج شد
سامانه دریافت گزارش درباره ایرانیان مخالف نظام از دسترس خارج شد

وب‌سایت سامانه امنیتی-اطلاعاتی «علاج» که روز گذشته رونمایی و معرفی شد، از دسترس خارج شده است. این سامانه روز گذشت برای رصد،شناسایی و گزارش دهی ایرانیان مخالف نظام در خارج از کشور معرفی و به‌عنوان ابزاری برای پایش فعالیت ایرانیان خارج از کشور مطرح بود از دسترس عموم خارج شده و به اصطلاح ( suspended.) شده است. این وبسایت بخش‌هایی برای دریافت، گردآوری و گزارش دهی مخالفان نظام اطلاعاتی در اختیار کاربران قرار می‌داد. در حال حاضر وب‌سایت «علاج» قابل دسترسی نیست و مشخص نیست این وضعیت موقت است یا این پایگاه به‌طور کامل تعطیل شده است

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است