کد خبر : 187675
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۶ - 12:28
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

خبر مهم درباره حقوق بازنشستگان

با وجود استعلام معاونت حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی از اداره کل تطبیق قوانین و مقررات مجلس شورای اسلامی برای روشن شدن ابهام بودجه ۱۴۰۱ در مورد میزان افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی (سایر سطوح) نائب رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت تا اواسط اردیبهشت ماه تکلیف این موضوع مشخص نمی‌شود.

خبر مهم درباره حقوق بازنشستگان

به گزارش مدارا، با وجود روشن بودن میزان افزایش مستمری حداقلی‌بگیران سازمان تامین اجتماعی بر مبنای ۵۷ درصد افزایش نسبت به سال گذشته که الزام مصوبه شورای عالی کار برای سال ۱۴۰۱ است، میزان افزایش مستمری سایر سطوح مشخص نیست.

این در حالی است که سازمان تامین اجتماعی در سال‌های گذشته در فروردین ماه مصوبه شورای عالی کار در زمینه افزایش دستمزد کارگران را به بازنشستگان حداقلی‌بگیر و سایر سطوح تسری می‌داد و مصوبه‌ی خود را برای تایید به هیات دولت ارسال می‌کرد تا پس از تصویب برای اجرا ابلاغ شود. با این حال در بودجه سال ۱۴۰۱ فارغ از سازِکارهای اعمال افزایش مستمری بازنشستگان، برای افزایش مستمری سایر سطوح تکلیف، تعیین شده است. اما مجلس در مورد تصمیمی که منجر به ایجاد ابهام در زمینه مستمری بازنشستگان در بودجه شده، توضیحی را اعلام نکرده است.

با این حال سازمان تامین اجتماعی که باید طبق وعده‌ی میرهاشم موسوی، مدیرعامل خود مستمری‌ها را از اردیبهشت ماه افزایش دهد، برای تعیین وضعیت، از اداره کل تطبیق قوانین و مقررات مجلس شورای اسلامی استعلام کرده است.

مشکل اینجاست که در بودجه بین سازمان تامین اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح تفکیکی تعریف نشده است و در کنار صندوق بازنشستگی کشوری، برای مشمولان این صندوق‌ها ۱۰ درصد افزایش حقوق نسبت به سال گذشته پیش‌بینی شده است. این در حالی است که برابر مصوبه شورای عالی کار برای حداقل‌بگیران ۵۷ درصد افزایش و برای سایر سطوح ۳۸.۱ درصد به اضافه ۱۷ هزار و ۱۷۲ تومان به صورت روزانه پیش‌بینی شده است که بر روی دستمزد کارگران قرار می‌گیرد و برابر مواد ۱۱۱ و ۹۶ قانون تامین اجتماعی به بازنشسشتگان حداقلی‌بگیر و سایر سطوح تسری می‌یابد.

در همین مورد علیرضا حیدری، نائب رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت که با وجود اینکه معاونت حقوقی و امور مجلس تامین اجتماعی از معاونت قوانین استعلام کرده تا تکلیف میزان افزایش مستمری‌ها روشن شود اما برابر آخرین خبرهایی که دارم، هنوز پاسخی به سازمان تامین اجتماعی داده نشده است.

به گفته حیدری «مشخص نیست که تا اوسط اردیبهشت ماه هم تکلیف مشخص شود و این در حالی است که افزایش مستمری‌ها باید از فروردین ماه سال جاری اعمال می‌شد اما حالا باید منتظر ماند و دید که در اردیبهشت ماه چه اتفاقی رخ می‌دهد.»

اخبار مرتبط:
این تونل در تهران امشب مسدود می‌شود
این تونل در تهران امشب مسدود می‌شود

شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: با توجه به انجام عملیات تعمیر، نگهداری و کالیبراسیون تجهیزات تونل امیرکبیر هر دو باند این تونل امشب مسدود خواهد شد.

احد وظیفه: دمای کشور نسبت به ۵۰ سال اخیر، ۲.۵ درجه افزایش پیدا کرده است
احد وظیفه: دمای کشور نسبت به ۵۰ سال اخیر، ۲.۵ درجه افزایش پیدا کرده است

مسئول مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران سازمان هواشناسی درباره علت اصلی گرم‌تر شدن زمین اظهار داشت: علت اصلی این واقعه گرم شدن زمین است. گرم شدن زمین هم ناشی از سوخت‌های فسیلی و گاز‌های گلخانه‌ای است. این عوامل باعث می‌شوند انرژی خورشید در روی زمین به تله بیوفتد

هلال احمر: در پی حملات رژیم صهیونیستی، ۱۵ نفر زنده و ۱۸۸ شهید را با کمک سگ‌های تجسس از زیر آوار بیرون آوردیم/ به خاطر شرایط سخت محیطی، دو قلاده از این حیوانات تلف شدند
هلال احمر: در پی حملات رژیم صهیونیستی، ۱۵ نفر زنده و ۱۸۸ شهید را با کمک سگ‌های تجسس از زیر آوار بیرون آوردیم/ به خاطر شرایط سخت محیطی، دو قلاده از این حیوانات تلف شدند

رئیس اداره عملیات و جستجو و آنست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در پی حملات رژیم صهیونیستی، با کمک سگ‌های تجسس، ۱۵ نفر را زنده از زیر آوار نجات دادیم و پیکر ۱۸۸ شهید را نیز از زیر آوار خارج کردیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است