کد خبر : 187663
انتشار : 2022/04/15 - 11:52
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

امارات: خواهان حل اختلافات با ایران هستیم

مشاور رئیس دولت امارات تاکید کرد که کشورش به دنبال حل اختلافات با ایران است.

امارات: خواهان حل اختلافات با ایران هستیم

به گزارش مدارا، انور قرقاش، مشاور رئیس دولت امارات در امور دیپلماتیک در یک سخنرانی گفت که کشورش همواره برای حل اختلافات خود با ایران از طریق راه حل سیاسی و دیپلماتیک و پایان دادن به این اختلافات تلاش می کند.

وی تاکید کرد: امارات خواهان روابط با ایران، ترکیه و کشورهای عربی است.

قرقاش گفت که امارات دائما برای ایجاد پل های ارتباطی با همه همسایگان تلاش می کند و این کشور منبع آسیب و ضرر برای هیچ کشوری از جمله ایران نخواهد بود.

مشاور رئیس دولت امارات همچنین تاکید کرد که با توجه به تغییرات بین المللی بوجود آمده  همه کشورها مسئولیت مشترکی نسبت به ثبات منطقه ای و شکوفایی آن دارند و ما نیازمند نشست های منطقه ای بیشتر برای همکاری و گفت وگو میان کشورهای منطقه از جمله ترکیه و ایران هستیم.

به گزارش ایسنا، اخیرا شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر خارجه امارات در گفت‌وگوی تلفنی با حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان ضمن تبریک ماه رمضان، با اشاره به منافع مشترک دو کشور در توسعه روابط فی مابین در عرصه های مختلف، خواهان بررسی فرصت های همکاری مشترک شد.

وزیر امور خارجه امارات در مورد شرائط جدید منطقه نیز گفت که طی هفته های اخیر شاهد بهبود شرائط در منطقه هستیم و دیدار رئیس جمهور بشار اسد از امارات و برقراری آتش بس موقت در یمن فرصتی برای همه طرفها فراهم کرده است تا از آن برای توسعه و پیشرفت و پرهیز از افزایش تنش بهره برداری نمایند.

وزیر امور خارجه امارات در این گفتگو تاکید کرد: امارات متحده عربی به هیچ طرفی اجازه اقدامات خرابکارانه یا تحریک آمیز از خاک خود علیه کشورهای همسایه امارات را نخواهد داد.

اخبار مرتبط:
نیکول پاشینیان دوباره به عنوان نخست وزیر ارمنستان منصوب شد
نیکول پاشینیان دوباره به عنوان نخست وزیر ارمنستان منصوب شد

دفتر ریاست جمهوری ارمنستان امروز (یکشنبه) اعلام کرد نیکول پاشینیان بار دیگر به عنوان نخست وزیر این کشور منصوب شده است.

کنسرسیوم خط لوله خزر از حمله پهپادی به دو نفتکش خبر داد
کنسرسیوم خط لوله خزر از حمله پهپادی به دو نفتکش خبر داد

کنسرسیوم خط لوله خزر (سی‌پی‌سی) در بیانیه‌ای اعلام کرد، یک تانکر با پرچم جزایر مارشال، حین بارگیری نفت در اسکله‌ای دور از ساحل این کنسرسیوم و همچنین یک نفتکش دیگر با پرچم جزیره «من» که در مسیر ترمینال برای بارگیری بود، مورد حمله پهپادی قرار گرفتند.

رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند
رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند

منابع منطقه‌ای آشنا با موضوع به رویترز گفتند که گروه انصارلله یمن در حال بررسی اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری عبوری از جنوب دریای سرخ است؛ این اقدام یک هفته پس از اعلام محاصره دریایی علیه عربستان سعودی صورت می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است