کد خبر : 187663
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۶ - 11:52
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

امارات: خواهان حل اختلافات با ایران هستیم

مشاور رئیس دولت امارات تاکید کرد که کشورش به دنبال حل اختلافات با ایران است.

امارات: خواهان حل اختلافات با ایران هستیم

به گزارش مدارا، انور قرقاش، مشاور رئیس دولت امارات در امور دیپلماتیک در یک سخنرانی گفت که کشورش همواره برای حل اختلافات خود با ایران از طریق راه حل سیاسی و دیپلماتیک و پایان دادن به این اختلافات تلاش می کند.

وی تاکید کرد: امارات خواهان روابط با ایران، ترکیه و کشورهای عربی است.

قرقاش گفت که امارات دائما برای ایجاد پل های ارتباطی با همه همسایگان تلاش می کند و این کشور منبع آسیب و ضرر برای هیچ کشوری از جمله ایران نخواهد بود.

مشاور رئیس دولت امارات همچنین تاکید کرد که با توجه به تغییرات بین المللی بوجود آمده  همه کشورها مسئولیت مشترکی نسبت به ثبات منطقه ای و شکوفایی آن دارند و ما نیازمند نشست های منطقه ای بیشتر برای همکاری و گفت وگو میان کشورهای منطقه از جمله ترکیه و ایران هستیم.

به گزارش ایسنا، اخیرا شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر خارجه امارات در گفت‌وگوی تلفنی با حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان ضمن تبریک ماه رمضان، با اشاره به منافع مشترک دو کشور در توسعه روابط فی مابین در عرصه های مختلف، خواهان بررسی فرصت های همکاری مشترک شد.

وزیر امور خارجه امارات در مورد شرائط جدید منطقه نیز گفت که طی هفته های اخیر شاهد بهبود شرائط در منطقه هستیم و دیدار رئیس جمهور بشار اسد از امارات و برقراری آتش بس موقت در یمن فرصتی برای همه طرفها فراهم کرده است تا از آن برای توسعه و پیشرفت و پرهیز از افزایش تنش بهره برداری نمایند.

وزیر امور خارجه امارات در این گفتگو تاکید کرد: امارات متحده عربی به هیچ طرفی اجازه اقدامات خرابکارانه یا تحریک آمیز از خاک خود علیه کشورهای همسایه امارات را نخواهد داد.

اخبار مرتبط:
خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین
خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین

سرویس فوریت‌های اضطراری روسیه در بیانیه‌ای از خودکشی «رومن استاروویت»، وزیر سابق حمل و نقل این کشور خبر داد.

مقام ارشدحماس: کنترل ۸۰% غزه را از دست دادیم
مقام ارشدحماس: کنترل ۸۰% غزه را از دست دادیم

بی‌بی‌سی در گزارشی به نقل از یک مقام امنیتی حماس نوشت: این گروه حدود ۸۰ درصد از کنترل خود بر نوار غزه را از دست داده و اکنون طایفه‌های مسلح در حال پر کردن این خلأ هستند.

سی‌ان‌ان: اونجلیست‌ها، ترامپ را «برگزیده خداوند» می‌دانند
سی‌ان‌ان: اونجلیست‌ها، ترامپ را «برگزیده خداوند» می‌دانند

زمانی که بیشتر مردم درباره آینده درگیری آمریکا با ایران فکر می‌کنند، به دنبال سرنخ‌هایی در عکس‌های ماهواره‌ای دانه‌درشت، اظهارات تحلیل‌گران نظامی و پست‌های رئیس‌جمهور ترامپ در شبکه‌های اجتماعی می‌گردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است