کد خبر : 185173
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۸ - 09:58
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

سبزی پلو با ماهی شب عید چقدر هزینه دارد؟

​سبزی پلو با ماهی معمولا یک غذای محبوب و مرسوم شب عید برای ایرانیان است. اما برای این غذای محبوب دقیقا چقدر باید هزینه کرد؟

سبزی پلو با ماهی شب عید چقدر هزینه دارد؟

به گزارش مدارا، بر اساس مشاهدات میدانی از برخی از مغازه های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو ماهی قزل آلا ۱۷۰ تا ۱۸۰ هزار تومان، ماهی سفید دریایی۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان، سنگسر حدود ۲۰۰ هزار تومان و سرخو و شیر حدود ۳۰۰ هزار تومان است.

همچنین قیمت هر کیلو سبزی نیز در میوه فروشی های سطح شهر ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان، قیمت هر کیلو برنج ایرانی درجه یک ۶۰ تا ۹۰ هزار تومان و برنج خارجی ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان است.

گفتنی است قیمت های ذکر شده حدودی بوده و ممکن است در برخی مناطق بیشتر یا کمتر باشد.

در میادین میوه و تره بار نیز قیمت هر کیلو ماهی سفید ۱۳۰ تا ۱۵۰ هزار تومان، شوریده ۱۵۰ هزار تومان، شیر ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان، کپور پرورشی ۴۹ هزار تومان، سنگسرطلایی ۹۹ هزار تومان، هامور ۱۱۵ هزار تومان، قزل آلای ویژه ۸۲ هزار تومان، قزل آلای معمولی ۷۴ هزار و ۸۰۰ تومان و کفال ۸۵ هزار تومان است.

قیمت هر کیلو سبزی در میادین میوه و تره بار ۸۸۰۰ تومان، هر کیلو برنج ایرانی دم سیاه، طارم و هاشمی ۶۵ هزار تومان و هرکیلو برنج خارجی ۱۲هزار و ۵۰۰ تومان تا ۲۵ هزار تومان است.

این یعنی حداقل قیمت تمام شده برای یک سبزی پلو با ماهی ۴ نفره ۱۰۰ هزار تومان و حداکثر قیمت آن۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان است. که البته این قیمت ها ممکن است بسته به نوع و تعداد ماهی، نوع و میزان برنج و سبزی و مخلفات کمتر یا بیشتر هم باشد.

اخبار مرتبط:
هواشناسی: سامانه بارشی طی فردا به کشور وارد می‌شود / سه‌شنبه و چهارشنبه بارش‌ها ادامه پیدا می‌کند
هواشناسی: سامانه بارشی طی فردا به کشور وارد می‌شود / سه‌شنبه و چهارشنبه بارش‌ها ادامه پیدا می‌کند

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مخاطرات وضع‌ از آغاز بارش‌ها در شمال‌غرب و خبر داد و برای نیمه غربی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از شمال‌شرق، بارش باران، برف، وزش باد و کاهش دم راا پیش‌بینی کرد.

عذرخواهی سلیمانی اردستانی: به محضر حضرت زهرا(س) جسارت نکردم / من هرگز وارد این بحث نشدم که آیا حضرت زهرا شهید شده یا نشده
عذرخواهی سلیمانی اردستانی: به محضر حضرت زهرا(س) جسارت نکردم / من هرگز وارد این بحث نشدم که آیا حضرت زهرا شهید شده یا نشده

حجت‌الاسلام و المسلمین سلیمانی اردستانی با انتشار یک پیام ویدئویی در صفحه اینستاگرام خود بابت مطالب مطرح شده در یک مناظره عذرخواهی کرد.

مدیرعامل شرکت آبفا: سدهای تهران فقط ۳ درصد آب دارند
مدیرعامل شرکت آبفا: سدهای تهران فقط ۳ درصد آب دارند

مدیرعامل شرکت آبفای تهران گفت: پرشدگی سد‌های کشور ۳۲ درصد و در استان تهران ۹ درصد و غیر از طالقان ۳ درصد است. وی ادامه داد: در دوره ۶۰ ساله آماری همواره ۲ سال خشکسالی و سپس چند سال ترسالی داشته‌ایم، اکنون برای اولین بار در طول ۶۰ سال؛ ششمین سال خشکسالی را تجربه می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است