کد خبر : 185026
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۶ - 10:20
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کیهان: امروز امریکا برای بازگشت به مذاکرات له له می زند

۲۸ خرداد امسال انتخابات ریاست جمهوری علی‌رغم وضعیت سخت کرونا برگزار شد و قریب به نیمی از واجدان شرایط در آن شرکت کردند.

کیهان: امروز امریکا برای بازگشت به مذاکرات له له می زند
به گزارش مدارا، دشمنان کوشیدند این مشارکت چشمگیر را زیر سؤال برده و از حماسه، شرمندگی برای نظام بسازند اما واقعیت آن بود که اولاً؛ بر اساس بررسی‌های تطبیقی مؤسسه بین‌المللی دموکراسی و همکاری‌های انتخاباتی (IDEA) بر روی انتخابات ۱۵ کشور دنیا، پیش و پس از شیوع کرونا، این بیماری به طور متوسط تأثیر ۴۲/۱۴ درصدی در کاهش مشارکت داشته است. ثانیاً؛ ماجرا به عملکرد دولت تدبیر و امید بازمی‌گشت. دولتی که به مردم وعده سیب و گلابی داد اما در نهایت باغ امید به غرب چیزی جز خسران و ناامیدی به بار نیاورد؛ تحریم‌ها چند برابر شد و سفره مردم کوچک‌تر.

یکبار دیگر به پشت سر نگاه کنیم و اسفند سال ۱۳۰۰ را با اسفند ۱۴۰۰ مقایسه؛ آن روز انگلیس به عنوان ابرقدرت جهان برای ما حاکم تعیین می‌کرد و امروز مجبور شد بدهی ۵۰۰ میلیون دلاری خود را به ایران بپردازد. امروز قدرت رو به افول جهان یعنی آمریکا کارش به جایی رسیده است که برای ورود به اتاق مذاکره با ما له‌له می‌زند.

اخبار مرتبط:
اظهارات تازه اولیانوف درباره پرونده هسته‌ای ایران
اظهارات تازه اولیانوف درباره پرونده هسته‌ای ایران

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که آمریکا و تروئیکای اروپایی (فرانسه، انگلیس و آلمان) برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی‌ کرده‌اند.

آملی‌لاریجانی: خیالات برخی درباره نظام بعد از جمهوری اسلامی نقش بر آب شد
آملی‌لاریجانی: خیالات برخی درباره نظام بعد از جمهوری اسلامی نقش بر آب شد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اقتدار نیروهای مسلح و انسجام مردم ایران در جنگ ۱۲روزه، خیال خام و نقشه‌های آنانی که در جلساتشان، نظام سیاسی بعد از جمهوری اسلامی را در ذهن می‌پروراندند، نقش بر آب کرد.

رحمان قهرمانپور: احتمال دارد گزارش نشست فصلی شورای حکام به ‌ویژه درباره ذخایر اورانیوم با لحنی تند منتشر شود
رحمان قهرمانپور: احتمال دارد گزارش نشست فصلی شورای حکام به ‌ویژه درباره ذخایر اورانیوم با لحنی تند منتشر شود

یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: احتمال دارد گزارش ماه سپتامبر به ‌ویژه درباره ذخایر اورانیوم با لحنی تند منتشر شود و شرایط را بحرانی‌تر کند؛ در این صورت، اسراییل و برخی رسانه‌های امریکایی ممکن است از رویکرد نهاد پادمانی به عنوان دستاویزی برای تشدید فضای منفی علیه ایران استفاده کنند، روندی که عملا در هفته‌های اخیر آغاز شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است