کد خبر : 184519
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۳ - 05:08
دسته‌بندی : بین الملل، سیاسی
چاپ

انتقاد وزارت امور خارجه به مجازات اعدام در عربستان

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اعدام دسته‌جمعی اخیر در عربستان، این اقدام غیر انسانی را در مغایرت با مبانی اولیه حقوق بشر و حقوق بین‌الملل و اقدامی مغایر با اصول انسانی و رویه‌های حقوقی پذیرفته‌شده و بدون رعایت فرآیندهای عادلانه قضایی دانست.

انتقاد وزارت امور خارجه به مجازات اعدام در عربستان

به گزارش مدارا، سعید خطیب‌زاده، یکشنبه شب(۲۲ اسفند) در یک موضع‌گیری رسانه‌ای تاکید کرد: اعدام و خشونت افسارگسیخته راه‌حل بحران‌های خودساخته نیست و دولت عربستان نمی‌تواند از عناوین متداول برای پوشاندن آشفتگی‌های سیاسی و قضایی و سرکوب مردم سوءاستفاده کند.

خطیب‌زاده با یادآوری اعمال استانداردهای دوگانه کشورهای غربی و استفاده ابزاری از مفهوم حقوق انسان، سکوت و بی‌عملی کشورهای مدعی حقوق بشر به این‌گونه اقدامات را محکوم کرد و آن را نشانه‌ای از دورویی این کشورها در بهره‌برداری سیاسی از مفهوم حقوق بشر برای مطامع سیاسی خود و علیه دولت‌های مستقل دانست.

اخبار مرتبط:
ترامپ: ایران و اسرائیل به‌زودی باید به صلح برسند
ترامپ: ایران و اسرائیل به‌زودی باید به صلح برسند

ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشیال نوشت: ایران و اسرائیل باید به توافق برسند، و به توافق خواهند رسید، درست همانطور که من هند و پاکستان را به این توافق رساندم.

دستگیری عوامل موساد؛ فراجا اطلاعیه داد
دستگیری عوامل موساد؛ فراجا اطلاعیه داد

دفتر سخنگوی فراجا از دستگیری ۲ عامل نفوذی سرویس صهیونیستی موساد در شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز خبر داد.

مراسم تشییع شهدا لغو شد
مراسم تشییع شهدا لغو شد

سپاه تهران بزرگ: مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدای عزت و اقتدار روز سه شنبه برگزار نخواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است