کد خبر : 184496
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۲ - 21:28
چاپ

همه افسران موساد در حمله موشکی به اربیل کشته شدند؟

منابع خبری عراقی به نقل از مقام های آگاه از کشته شدن چند افسر سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در حمله موشکی به مرکز استقرار جاسوسان اسرائیلی در اربیل خبر دادند.

همه افسران موساد در حمله موشکی به اربیل کشته شدند؟

به گزارش مدارا، پایگاه «المعلومه» عراق به نقل از منابع امنیتی خبر داد که در حمله موشکی به مقر اصلی جاسوسی موساد در اربیل اقلیم کردستان عراق در جاده «مصیف صلاح الدین»، چند افسر سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی کشته و زخمی شدند.

همچنین «مقر موساد در جاده مصیف صلاح الدین به کلی ویران شد و چند مزدور اسرائیلی کشته و زخمی شدند.»

از سوی دیگر در برخی شبکه های اجتماعی تصاویری از پرواز آمبولانس هوایی آمریکا به سوی اربیل منتشر شده که ظاهرا برای انتقال زخمی های وابسته به موساد است.

در همین پیوند، جنبش «نُجَباء» اعلام کرد که رصد پروازها نشان از پرواز یک هواپیمای C۱۷ آمریکایی (هواپیما آمبولانس) از پایگاه نیروی هوایی «رامشتاین» به سمت اربیل دارد.

منابع خبری به نقل از منابع آگاه اعلام کردند که هیچ مکان امریکایی وعراقی مورد هدف قرارنگرفته است.

حمله ساعت یک بامداد امروز (یکشنبه) به مقرهای موساد با ۱۲ موشک انجام شد.

اخبار مرتبط:
سخنگوی دولت: وجود خراب‌کاری در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی تا الان رد شده
سخنگوی دولت: وجود خراب‌کاری در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی تا الان رد شده

سخنگوی دولت گفت: براساس بررسی ها و تحقیقات انجام شده، احتمال خرابکاری در بندر شهید رجایی تا الان رد شده است و احتمالا قصور انسانی بوده است.

توضیح جبلی درباره اهانت به اهل سنت در صداوسیما: بی‌توجهی شبه‌عمدی به ضوابط تولید محتوا توسط عوامل تولید بود
توضیح جبلی درباره اهانت به اهل سنت در صداوسیما: بی‌توجهی شبه‌عمدی به ضوابط تولید محتوا توسط عوامل تولید بود

رئیس صدا و سیما گفت: جزییات وقوع خطای نابخشودنی در رسانه ملی بررسی شد و نتیجه بررسی این است ترکیبی از بی توجهی شبه عمدی بر ضوابط تولید محتوا بود.

سخنگوی دولت: «مدنی‌زاده» یکی از گزینه‌های وزارت اقتصاد است/ دولت عجله‌ای برای معرفی وزیر اقتصاد ندارد
سخنگوی دولت: «مدنی‌زاده» یکی از گزینه‌های وزارت اقتصاد است/ دولت عجله‌ای برای معرفی وزیر اقتصاد ندارد

سخنگوی دولت در رابطه با معرفی وزیر اقتصاد به مجلس گفت: ما در مهلت قانونی، وزیر پیشنهادی را معرفی می‌کنیم و آقای مدنی زاده یکی از گزینه‌های پیشنهادی دولت است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است