کد خبر : 180194
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۳ - 14:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ثروت یک کشور کسب و کارهایش هستند، نه افراد آن

ثروت یک کشور کسب و کارهایش هستند، نه افراد آن

به گزارش مدارا، سید رضا فاطمی امین در جلسه صبح امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی و در دفاع از کلیات طرح حمایت از کارخانجات و واحدهای صنعتی و تولیدی بیان کرد: نکته حائز اهمیت این است که یک بنگاه، موجود زنده است و ما نباید اجازه دهیم تا خطای مدیران و شرایط اقتصادی کشور به یک کسب و کار آسیب وارد کند. اگر فضای اقتصادی کشور مناسب نیست نباید اجازه دهیم تا بار مشکلات آن به یک بنگاه و کسب و کار تحمیل شود، سوال اساسی این است که ثروت یک کشور چیست؟ ثروت هر سازمان منابع انسانی آن هستند.

وی در ادامه اظهار کرد: هرچقدر یک سازمان از نیروهای توانمندتر و با استعدادتر بهره‌مند باشد ثروتمندتر است، اما ثروت یک کشور کسب و کارهای آن هستند و نه افراد آن. اگر ما یک مهندس، یک مدیر موفق و فعال اقتصادی داشته باشیم به تنهایی نمی‌توانند نقش‌آفرین باشند بلکه زمانی که این گروه یک تشکل و کسب و کار را تشکیل می‌دهند می‌توانند تاثیر بسزایی در رشد کشور داشته باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه تصریح کرد: ثروت یک کشور منابع انسانی آن نیست، بلکه کسب و کارهایی هستند که در آن حضور دارند، هر چقدر آسیب کمتری به این کسب و کارها وارد شود و ما آنها را از آسیب‌های مدیریتی و شرایط اقتصادی حفظ کنیم می‌توانند در عرصه رشد و ارتقاء کشور بیشتر نقش‌آفرین باشند.

فاطمی امین در پایان تاکید کرد: طرح حمایت از کارخانجات و واحدهای صنعتی در جلسه هیات دولت نیز مطرح شد و رئیس جمهور از این طرح حمایت کردند. البته انتقاداتی نیز وارد بود اما جمع‌بندی بر این شد تا با این طرح موافقت شود. ما در مقطعی از تاریخ اقتصادی کشور هستیم که کسب و کارهای زیادی شکل گرفته است، امروز انبوهی از کسب و کارها را داریم که دچار آسیب شده و نیازمند حمایت ویژه هستند.

اخبار مرتبط:
حماس: در حال بررسی پیشنهادهای جدید برای پایان‌دادن به جنگ هستیم
حماس: در حال بررسی پیشنهادهای جدید برای پایان‌دادن به جنگ هستیم

جنبش حماس اعلام کرد که در حال بررسی پیشنهادهای ارائه شده برای پایان جنگ در غزه است.

۲ نفر بر اثر تیراندازی گشت بسیج همدان کشته شدند
۲ نفر بر اثر تیراندازی گشت بسیج همدان کشته شدند

فارس نوشت: یک گشت امنیتی در همدان بامداد سه‌شنبه به یک خودرو آفرود مشکوک می‌شود و پس ازعدم توجه راننده و سرنشینان این خودرو به فرمان ایست با به کار گیری قانون استفاده از سلاح به سمت این خودرو شلیک می‌کند.

آخرین وضعیت بازداشت پدرزن نوید محمدزاده/ علت دستگیری چه بود؟
آخرین وضعیت بازداشت پدرزن نوید محمدزاده/ علت دستگیری چه بود؟

ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است