کد خبر : 180079
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۳۰ - 00:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دست رد مرکل به پیشنهاد دبیر کل سازمان ملل

دست رد مرکل به پیشنهاد دبیر کل سازمان ملل

به گزارش مدارا از خبرگزاری رویترز، آنگلا مرکل، صدر اعظم سابق آلمان که ۶۷ سال دارد بر اساس اعلام دفترش، در تماس با آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل  از او به خاطر طرح پیشنهاد شغلی در سازمان ملل تشکر کرد اما این پیشنهاد را رد کرد.

رسانه‌های آلمان گزارش کردند، گوترش به مرکل پیشنهاد ریاست یک کمیته مشورتی سطح بالای متمرکز بر اموال عمومی جهانی در سازمان ملل را که به عنوان یکی از پروژه های انحصاری او در قالب اصلاحات ارائه شده، مطرح ساخته است.

تمرکز این کمیته بر مسائلی نظیر لایه اوزون، واکسنها و زباله‌های فضایی بوده است.

مرکل که یک محافظه کار است، از زمان واگذاری کردن صدر اعظمی آلمان به اولاف شولتز سوسیال دموکرات خارج از توجه سیاسی قرار داشته است.

اخبار مرتبط:
نیکبخت:نخستین رویداد ملی شهدا بامحوریت هوش مصنوعی دراصفهان برگزارمیشود
نیکبخت:نخستین رویداد ملی شهدا بامحوریت هوش مصنوعی دراصفهان برگزارمیشود

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان گفت: همزمان با روز حماسه و ایثار ۲۵ آبان، نخستین رویداد ملی «شهدا در نگاه نسل نو» با محوریت هوش مصنوعی در اصفهان برگزار می‌شود.

استاندار اصفهان: با اتحاد و مقاومت از شرایط سخت عبور می‌کنیم
استاندار اصفهان: با اتحاد و مقاومت از شرایط سخت عبور می‌کنیم

استاندار اصفهان در آیین کلنگ‌زنی پروژه‌های زیرساختی شهرک صنعتی ورزنه گفت: با اتحاد و مقاومت از شرایط سخت عبور می‌کنیم.

استاندار: امسال کشت پاییزه در شرق اصفهان نخواهیم داشت
استاندار: امسال کشت پاییزه در شرق اصفهان نخواهیم داشت

استاندار اصفهان گفت: به دلیل بحران شدید کم‌آبی امسال هیچ کشت پاییزه‌ای در شرق اصفهان انجام نخواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است